Vacatures in financial & business controlling

In een job als business controller ondersteun je de business met gerichte analyses en rapporten van financiële gegevens en business informatie. Een financial controller buigt zich over alle facetten van het businessmodel: van P&L over cashflowanalyses tot balance sheets. Interessante jobinhoud, zeg je? Bekijk gerust onze vacatures in controlling.

Als Business Controller heb je dus niet enkel een ondersteunende taak, maar ben je ook een belangrijke schakel in het optimaliseren van financiële processen. Concreet maak je inzichtelijke analyses rond winstgevendheid, rendement van investeringen en waardeverminderingen in kasstromen. Daarnaast maak je budgetten, forecasts en variantieanalyses op en onderzoek je trends in de sector wanneer nodig.

Ga je aan de slag als Financial Controller, dan controleer je de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. Je verzamelt en onderzoekt de financiële informatie en KPI’s van de verschillende afdelingen en ontwerpt de maandelijkse managementrapportering. De revisor heeft jou als contactpersoon en ook voor ad hoc analyses en projecten word jij ingeschakeld.