Over ufinity

Op 18 januari 2010 richtte Ine ufinity op, met slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. En zo geschiedde. Intussen bezorgden we al honderden financials een nieuwe uitdaging & werken we met een 50-tal consultants op project. Onze klanten zijn grote & middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, verspreid over Vlaanderen & Brussel.

Onze specialisatie? Accounting, controlling, analyse & business analyse, tax & treasury en dat op vier niveaus (junior, medior, senior, C-level). We helpen de CFO met de meest complexe vraagstukken op vlak van HR én op vlak van financiële processen.

Team ufinity

Ufinity biedt dezelfde diensten aan als menig andere financiële serviceproviders. Toch onderscheiden we ons van de anderen door een aantal typische kenmerken.

People first

De wereld van finance is uiteraard gebaseerd op cijfers. Ons doel is écht om daar voorbij te gaan. Mindset, persoonlijkheid & motivatie zullen altijd doorslaggevend zijn, eerder dan pure cijfers, scores en resultaat. We geloven dat als we samenwerken en ieder in zijn of haar eigen sterktes inzetten, het resultaat automatisch volgt.

We don't do boxes

Bij ufinity doen we niet aan hokjesdenken. Creativiteit, persoonlijkheid en authenticiteit staan centraal. Bij ons ‘moet just niks’! Je krijgt de kans om mee te denken met de klant, kandidaat, het team en uiteraard de groei van ufinity. Toch is er heel veel ‘agility’ en ‘stability’ door de Cronos Groep achter ons. En btw, ’s middags wordt er eten voorzien, dus daarvoor heb je ook geen (brood)doos nodig 😉

'cause you're worth it

Iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Zo houdt Ine 4 keer per jaar een informele one-on-one om te kijken hoe het staat met je ontwikkeling en waar je naartoe wilt. Bovendien wordt er specifiek gekeken naar jouw noden en behoeften. Heb je nood aan flexibele uren, werk je graag eens van op een andere werkplek of van thuis of heb je nood aan een contracttype of mobiliteitsplan op maat? Bij ufinity is dat allemaal bespreekbaar!

to wake up in a room with a view

Vergelijk ons kantoor gerust met een suite: veel charisma, persoonlijkheid én lekkere nespresso! What else? Ergonomische uitrusting, een grote parking, elektrische steps en ruimte om je fiets te plaatsen. Om je tussen en na de werkuren door te ontspannen, voorziet Cronos Care aanbiedingen van concerten, kortingen, stoelmassages en fit-testen. Ufinity voorziet ook elke dag roomservice met vers brood en beleg, soep, slaatjes en véél snoep! En ook: work hard, play hard. Kijk maar naar onze vele teambuildings & afterworks.

and just rise & shine

Stilstaan kennen én kunnen we bij ufinity niet. Groei daarentegen hebben we liever vandaag dan morgen. We zetten elke dag in op innovatie. People check, performance management double check! Iedereen van het team staat mee in voor de identiteit van ufinity, ook jij dus. We willen dat jij kunt shinen, dus is persoonlijke groei heel belangrijk. Algemene, open trainingen voor financials organiseren we al, maar we luisteren graag naar jouw behoeftes naar maatwerk om nog beter te presteren in je job.

Klinkt als een plan?

Wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van dit fantastische verhaal 😉

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Kristof is sinds 2010 actief in business development. Door de jaren heen groeide zijn interesse voor finance & cijfers. Zo is hij er in geslaagd om een sterk netwerk van financials op te bouwen. Hij streeft steeds naar een win-winsituatie, met oog voor de langere termijn.

Leer mij kennen

Enorm sympathiek, een vat vol enthousiasme en vooral: recht door zee. Dat is Ellen. Ze heeft de smaak van rekrutering stevig te pakken gekregen en gaat dag na dag vol energie op zoek naar die perfecte match tussen onze finance professionasl en onze klanten.

Leer mij kennen

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

Alain Albertz heeft jarenlange ervaring als financieel directeur voor verschillende bedrijven, actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als consultant. Bij &Robin combineert hij de rol van Business Manager & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Alain Albertz

Business Manager & Financieel Directeur

Op zoek naar de definitie van "What you see, is what you get?" Maak dan vooral kennis met Annelies. Haar carrière begon ze als Tax Consultant bij KPMG. Nu is ze Business Manager bij Ufinity en he-le-maal klaar om de andere kant van het verhaal te ontdekken.

Leer mij kennen

Ons Evelyne? Da's een goedlachse doorzetter die van aanpakken weet. Een recruiter in hart en nieren met maar één doel: de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. En dat steeds onder het motto "klant is koning".

Leer mij kennen

Evelyne Van den Broeck

Recruiter

Yana is gek op het creëren van creatieve dingen & studeert binnenkort af als marketeer. Tijdens niet-corona tijden kan je haar vinden op tal van festivals en concerten, of op de trein richting Londen.

Leer mij kennen

Yana Van Roey

Stagiaire marketing

Wist je dat...

… Ine naast ufinity ook managing partner is van &Robin?

April 1940. De wereld maakt kennis met Robin, de jonge enthousiaste sidekick van Batman. September 2016. De wereld maakt kennis met &Robin, de ervaren sidekick van de ondernemer, Batman, op financieel & strategisch vlak.

&Robin is een financiële & strategische sidekick voor kmo’s & scale-ups die vooruit willen. Met finance-as-a-service staan we ondernemers bij met parttime & tijdelijk advies van een CFO, projectmanager of financieel expert.

logo &Robin

Daarnaast focussen we op bedrijven die mee willen zijn met alles wat met digitalisering te maken heeft. We gaan op zoek naar gepaste tools & software op maat van de kmo, om zo te zorgen voor tijdswinst & het genereren van waardevolle data.

Als laatste werken we ook rond overnemen/overlaten en desinvesteringen. Onze experten begeleiden de ondernemer van A tot Z doorheen het volledige overname-, verkoopproces- of desinvesteringsproces.