Over Ufinity

Op 18 januari 2010 richtte Ine Ufinity op, met slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. En zo geschiedde. Intussen bezorgden we al honderden financials een nieuwe uitdaging & werken we met een 50-tal consultants op project. Onze klanten zijn grote & middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, verspreid over Vlaanderen & Brussel.

Onze specialisatie? Accounting, controlling, analyse & business analyse, tax & treasury en dat op vier niveaus (junior, medior, senior, C-level). We helpen de CFO met de meest complexe vraagstukken op vlak van HR én op vlak van financiële processen.

Ons DNA

Ufinity biedt dezelfde diensten aan als menig andere financiële serviceproviders. Toch onderscheiden we ons van de anderen door een aantal typische kenmerken.

People first

De wereld van finance is uiteraard gebaseerd op cijfers. Ons doel is écht om daar voorbij te gaan. Mindset, persoonlijkheid & motivatie zullen altijd doorslaggevend zijn, eerder dan pure cijfers, scores en resultaat. We geloven dat als we samenwerken en ieder in zijn of haar eigen sterktes inzetten, het resultaat automatisch volgt.

Ufinity team

We don't do boxes

Bij Ufinity doen we niet aan hokjesdenken. Creativiteit, persoonlijkheid en authenticiteit staan centraal. Bij ons ‘moet just niks’! Je krijgt de kans om mee te denken met de klant, kandidaat, het team en uiteraard de groei van Ufinity. Toch is er heel veel ‘agility’ en ‘stability’ door onze jarenlange ervaring. En zeker op maandag mag je je (food)box thuislaten, want dan voorziet Ufinity de lunch voor het hele team.

Because you're worth it

Iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Zo houdt Ine 4 keer per jaar een informele one-on-one om te kijken hoe het staat met je ontwikkeling en waar je naartoe wilt. Bovendien wordt er specifiek gekeken naar jouw noden en behoeften. Heb je nood aan flexibele uren, werk je graag eens van op een andere werkplek of van thuis of heb je nood aan een contracttype of mobiliteitsplan op maat? Bij Ufinity is dat allemaal bespreekbaar!

To wake up in a room with a view

Vergelijk ons kantoor gerust met een suite: veel charisma, persoonlijkheid én lekkere nespresso! What else? Ergonomische uitrusting, een grote parking en ruimte om je fiets te plaatsen. Work hard, play hard, da’s zeker ons motto. Kijk maar naar onze vele teambuildings & afterworks. En vergeet ook de roomservice op maandag niet!

Just rise & shine

Stilstaan kennen én kunnen we bij Ufinity niet. Groei daarentegen hebben we liever vandaag dan morgen. We zetten elke dag in op innovatie. People check, performance management double check! Iedereen van het team staat mee in voor de identiteit van Ufinity, ook jij dus. We willen dat jij kunt shinen, dus is persoonlijke groei heel belangrijk. Algemene, open trainingen voor financials organiseren we al, maar we luisteren graag naar jouw behoeftes naar maatwerk om nog beter te presteren in je job.

Klinkt als een plan?

Wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van dit fantastische verhaal. 😉

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Raf heeft jarenlange ervaring in finance, gewerkt voor verschillende bedrijven en is actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als freelancer. Bij &Robin combineert hij de rol van Financial Coach & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Wie goedlachs en energiek zegt, zegt onze collega Cheima. Met een ruime ervaring binnen finance (én rekrutering) staat ze elke dag klaar om zowel voor klant als kandidaat the perfect match te zoeken.

Leer mij kennen

Een gedreven Talent Sourcer met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: stressbestendig, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen

Lynn? Da's een goedlachse doorzetter die van aanpakken weet. Een HR-Coördinator in hart en nieren met maar één doel: de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. En dat steeds onder het motto "klant is koning".

Leer mij kennen

Als Allround Marketeer dompelt Luna zich elke dag onder in het marketing en communicatie verhaal van Ufinity. Wij zouden haar dan ook omschrijven als hands-on en leergierig. Luna's motto: Going the extra mile!

Leer mij kennen

Leer mij kennen

Jij?

Onze nieuwe collega

Tess is de Accounting Professional die elk (finance) bedrijf nodig heeft. Van boekhoudkundig werk tot het inboeken van facturen en administratieve ondersteuning. She can do it all.

Leer mij kennen

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen

Enorm sympathiek, een vat vol enthousiasme en vooral: recht door zee. Dat is Ellen. Ze heeft de smaak van rekrutering stevig te pakken gekregen en gaat dag na dag vol energie op zoek naar die perfecte match tussen onze finance professional en onze klanten.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

Onze goedlachse Junior Project Manager, Phoebe, is our go-to person voor het organiseren, voorbereiden én opvolgen van Ufinity's (marketing)projecten. Ook video kent voor haar geen geheimen.

Leer mij kennen

Ufinity Group

Ufinity staat er niet alleen voor. Integendeel, we maken deel uit van de Ufinity Group die bestaat uit 4 sterke business units met elk hun eigen specialisatie, expertise en focus binnen de finance en HR wereld.

Het resultaat? De optelsom van finance, business, HR en IT klopt altijd!

Wist je dat...

… Ine naast Ufinity ook Managing Partner is van &Robin?

April 1940. De wereld maakt kennis met Robin, de jonge enthousiaste sidekick van Batman. September 2016. De wereld maakt kennis met &Robin, de ervaren sidekick van de ondernemer, Batman, op financieel & strategisch vlak.

&Robin is een financiële & strategische sidekick voor kmo’s & scale-ups die vooruit willen. Met finance-as-a-service staan we ondernemers bij met parttime & tijdelijk advies van een CFO, projectmanager of financieel expert.

logo &Robin

Daarnaast focussen we op bedrijven die mee willen zijn met alles wat met digitalisering te maken heeft. We gaan op zoek naar gepaste tools & software op maat van de kmo, om zo te zorgen voor tijdswinst & het genereren van waardevolle data.

Als laatste werken we ook rond overnemen/overlaten en desinvesteringen. Onze experten begeleiden de ondernemer van A tot Z doorheen het volledige overname-, verkoopproces- of desinvesteringsproces.

Wist je dat...

… Ufinity ook een kleine zus Numlix heeft?

Numlix is een Belgisch consultancy bedrijf dat zich richt op het leveren van Connected Planning diensten op financieel gebied aan zowel multinationale, grote organisaties als snelgroeiende bedrijven. Onze missie is om de planning cyclus van onze klanten te vereenvoudigen, Excel processen te elimineren en hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

Deze missie maken we waar door het optimaliseren van processen, het inzichtelijk maken van data, het investeren in digitalisering met het oog op absolute performance en het reduceren van number crunching tot een minimum.

Logo Numlix

Dit doen we omdat het kiezen voor gemodelleerde cloudoplossingen kostenbesparend werkt, datagedreven beslissingen nemen vergemakkelijkt én helpt bij het afstemmen van de bedrijfsstrategie met de operationele plannen.

We zijn een partner voor financiële afdelingen die doelen op tastbare bedrijfswaarde en bedrijven die streven naar transparantie, centralisatie van transparante gegevens en die bovendien gebruik willen maken van uitstekende rapporteringsmethoden.