Over ufinity

Op 18 januari 2010 richtte Ine ufinity op, met slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. En zo geschiedde. Intussen bezorgden we al honderden financials een nieuwe uitdaging & werken we met een 50-tal consultants op project. Onze klanten zijn grote & middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, verspreid over Vlaanderen & Brussel.

Onze specialisatie? Accounting, controlling, analyse & business analyse, tax & treasury en dat op vier niveaus (junior, medior, senior, C-level). We helpen de CFO met de meest complexe vraagstukken op vlak van HR én op vlak van financiële processen.

Team ufinity

Ufinity biedt dezelfde diensten aan als menig andere financiële serviceproviders. Toch onderscheiden we ons van de anderen door een aantal typische kenmerken. Ufinity is namelijk niet alleen your plus in finance, maar ook…

Team ufinity

… your plus in uitdagingen aangaan

We zijn een klein, maar groeiend team met sterke persoonlijkheden. We weten stuk voor stuk waarvoor we het doen & gaan er met z’n allen volledig voor. Hoe groter de uitdaging, hoe hoger onze motivatie.

... your plus in WYSIWYG

What you see is what you get” en dat mag je gerust letterlijk nemen. Successen worden gevierd, werkpunten worden in het vet gemarkeerd en fouten op tafel gelegd. We maken alles open en eerlijk bespreekbaar. Authenticiteit is key bij ufinity, ook als dat minder goed nieuws betekent.

... your plus in betrokkenheid

Hetzelfde doel voor ogen, waar we ons allemaal verantwoordelijk voor voelen en deel van uit willen maken. Wat dat gemeenschappelijke doel is? Voor elk bedrijf de perfecte match zijn op vlak van finance, training & coaching en procesoptimalisaties.

... your plus in pleasure

Bij ufinity wordt er hard gewerkt, maar gelukkig op tijd en stond ook hard gelachen. Regelmatig gaat er eens een flesje open en blijven we al eens plakken “na de uren”. Dat moet ook kunnen, want zo worden we alleen maar sterker als team.

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van financiële professionals in het uitbouwen van volgende stappen in hun professionele carrière. Het is een doelgerichte, positieve dame met een sterk luisterend oor. Ze ontfermt zich over ufinity Oost- & West-Vlaanderen.

Leer mij kennen

De passie van Stefanie ligt bij onze finance professionals. Op zoek gaan naar de juiste match voor iedere vacature is haar absolute sterkte! Stefanie streeft steeds een lange termijnrelatie na, zowel met onze kandidaten als met de klant.

Leer mij kennen

Anne-Sophie is een enthousiaste en nieuwsgierige HR professional met een ruime ervaring. Haar focus ligt op het begrijpen wat een werknemer en een organisatie gelukkig maakt en - nóg belangrijker - wat maakt dat zij in de toekomst gelukkig zullen blijven.

Leer mij kennen

Kristof heeft een sterk financieel netwerk met focus op business development. Hij slaagt er telkens in om de klant op de juiste manier van dienst te zijn met een luisterend oor, een ruime expertise & een langetermijnvisie.

Leer mij kennen

Joke is een goedlachse, positieve dame met gevoel voor humor. Haar motto? Wie lacht, krijgt een lach terug. Bij Ufinity doet ze datgene waar ze energie van krijgt: werken met mensen die van cijfers houden.

Leer mij kennen

Hanne is onze creatieve duizendpoot. Out-of-the box gaan voelt niet als een opdracht, integendeel, er in blijven daarentegen is een stuk moeilijker. En als er nu iemand is die écht gelooft dat sharing caring is, dan is zij het wel.

Leer mij kennen

Als Junior Project Manager in marketing staat Janiek in voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk zonder haar helicopterview over de verschillende lopende projecten te verliezen.

Leer mij kennen

Als Recruiter & Talent Sourcer heb je een cruciale rol bij Ufinity. Je legt de focus op de belangrijkste doelgroep van Ufinity, onze finance professionals. ccountants & gaat op zoek naar dé perfect match tussen hen en onze klanten.

Leer mij kennen

Jij? 😉

Recruiter of Talent Sourcer

P.S. Wil je hier graag deel van uitmaken? Dat is geweldig nieuws! Wij zijn nog volop op zoek naar collega’s om ons intern team te versterken? Zo zoeken we een Recruiter, een Talent Sourcer & een Business Manager. Let’s count together?

Recruiter

Talent Sourcer

Business Manager

Wist je dat...

… Ine naast ufinity ook managing partner is van &Robin?

April 1940. De wereld maakt kennis met Robin, de jonge enthousiaste sidekick van Batman. September 2016. De wereld maakt kennis met &Robin, de ervaren sidekick van de ondernemer, Batman, op financieel & strategisch vlak.

&Robin is een financiële & strategische sidekick voor kmo’s & scale-ups die vooruit willen. Met finance-as-a-service staan we ondernemers bij met parttime & tijdelijk advies van een CFO, projectmanager of financieel expert.

logo &Robin

Daarnaast focussen we op bedrijven die mee willen zijn met alles wat met digitalisering te maken heeft. We gaan op zoek naar gepaste tools & software op maat van de kmo, om zo te zorgen voor tijdswinst & het genereren van waardevolle data.

Als laatste werken we ook rond overnemen/overlaten en desinvesteringen. Onze experten begeleiden de ondernemer van A tot Z doorheen het volledige overname-, verkoopproces- of desinvesteringsproces.