Over Ufinity

Op 18 januari 2010 richtte Ine Ufinity op, met slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. En zo geschiedde. Intussen bezorgden we al honderden financials een nieuwe uitdaging & werken we met een 50-tal consultants op project. Onze klanten zijn grote & middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, verspreid over Vlaanderen & Brussel.

Onze specialisatie? Boekhouding, controlling, analyse & business analyse, tax & treasury en dat op vier niveaus (junior, medior, senior, C-level). We helpen de CFO met de meest complexe vraagstukken op vlak van HR én op vlak van financiële processen.

Ons DNA

Uit onze jaarlijkse perceptieanalyse bij het volledige team omschrijven we Ufinity als werkgever het best:

  • Mensen staan centraal en dat zowel in de rol van dienstverlener als in de rol van werkgever. Wie kiest voor Ufinity, kiest voor een collegiale omgeving waar iedereen service-minded is en waar ownership gestimuleerd wordt.
  • We zijn een ambitieuze werkgever met het oog op duurzame groei en welzijn voor medewerkers, waarbij een persoonlijke aanpak de norm is en ook blijft.
  • De weg plavei je hier in grote lijnen zelf. De doelen zijn duidelijk gedefinieerd, om er te geraken kan je rekenen op een betrokken en creatief team, en een sterk Ufinity-netwerk.

Ufinity biedt dezelfde diensten aan als menig andere financiële serviceproviders. Toch onderscheiden we ons van de anderen door een aantal typische kenmerken:

We put people first,

De wereld van finance is uiteraard gebaseerd op cijfers; wij gaan daar voorbij. Mindset, persoonlijkheid & motivatie zullen altijd doorslaggevend zijn, eerder dan pure cijfers, scores en resultaat. We geloven dat als we samenwerken en ieder in zijn of haar eigen sterktes inzetten, gecombineerd met een portie creativiteit, het resultaat automatisch volgt.

because you're worth it

Iedereen krijgt persoonlijke aandacht. Zo houdt Ine meermaals per jaar een informele one-on-one om te kijken hoe het staat met je ontwikkeling en waar je naartoe wilt. Bovendien wordt er specifiek gekeken naar jouw behoeften. Zijn we ambitieus en willen we groeien? Absoluut tweemaal ja! Maar nooit ten koste van onze persoonlijke aanpak, die zal altijd blijven primeren.

to wake up in a room with a view

Vergelijk ons kantoor – aka de C’Office – gerust met een suite: veel charisma, persoonlijkheid én lekkere koffie! Ergonomische uitrusting, een grote parking met laadpunten en ruimte om je fiets te plaatsen. Work hard, play hard, da’s zeker ons motto. Kijk maar naar onze vele teambuildings, afterworks en dagelijkse middagwandeling. Vergeet de roomservice op maandag of tijdens onze maandelijkse #friyayboosters niet. En als kers op de taart is er onze jaarlijkse Bootcamp in het najaar!

and just rise & shine!

Stilstaan kennen én kunnen we bij Ufinity niet. Groei daarentegen hebben we liever vandaag dan morgen. People check, performance management double check! Iedereen van het team staat mee in voor de identiteit van Ufinity, ook jij dus. We willen dat jij kunt shinen, dus is persoonlijke groei heel belangrijk. Onze open trainingen voor financials combineren we met een persoonlijk en professioneel groeitraject op maat. Zo geven we jou de handvaten die je nodig hebt om nog beter te presteren als mens én als professional.

Klinkt als een plan?

Wie weet maak jij binnenkort wel deel uit van dit fantastische verhaal. 😉

Team Ufinity

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Raf heeft jarenlange ervaring in finance, gewerkt voor verschillende bedrijven en is actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als freelancer. Bij &Robin combineert hij de rol van Financial Coach & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Als Allround Marketeer dompelt Sarah zich elke dag onder in het marketing en communicatie verhaal van Ufinity. Wij zouden haar dan ook omschrijven als hands-on en leergierig. Sarah's motto: Be positive!

Leer mij kennen

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen

Tess is de Accounting Professional die elk (finance) bedrijf nodig heeft. Van boekhoudkundig werk tot het inboeken van facturen en administratieve ondersteuning. She can do it all.

Leer mij kennen

Een gedreven Recruiter met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: betrokken, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen

Een vat vol ervaringen, dat is Inge. Daarnaast is ze ook enorm sympathiek en professioneel. Dag voor dag gaat ze ervoor om haar functie als Business Manager vol energie uit te oefenen. Kortom ze is de perfecte match met team Ufinity.

Leer mij kennen

Leer mij kennen

Jij?

Onze nieuwe collega

Ufinity Group

Ufinity staat er niet alleen voor. Integendeel, we maken deel uit van de Ufinity Group die bestaat uit 4 sterke business units met elk hun eigen specialisatie, expertise en focus binnen de finance en HR wereld.

Het resultaat? De optelsom van finance, business, HR en IT klopt altijd!

Wist je dat...

… Ine naast Ufinity ook Managing Partner is van &Robin?

April 1940. De wereld maakt kennis met Robin, de jonge enthousiaste sidekick van Batman. September 2016. De wereld maakt kennis met &Robin, de ervaren sidekick van de ondernemer, Batman, op financieel & strategisch vlak.

&Robin is een financiële & strategische sidekick voor kmo’s & scale-ups die vooruit willen. Met finance-as-a-service staan we ondernemers bij met parttime & tijdelijk advies van een CFO, projectmanager of financieel expert.

logo &Robin

Daarnaast focussen we op bedrijven die mee willen zijn met alles wat met digitalisering te maken heeft. We gaan op zoek naar gepaste tools & software op maat van de kmo, om zo te zorgen voor tijdswinst & het genereren van waardevolle data.

Als laatste werken we ook rond overnemen/overlaten en desinvesteringen. Onze experten begeleiden de ondernemer van A tot Z doorheen het volledige overname-, verkoopproces- of desinvesteringsproces.

Wist je dat...

… Ufinity ook een kleine zus Numlix heeft?

Numlix is een Belgisch consultancy bedrijf dat zich richt op het leveren van Connected Planning diensten op financieel gebied aan zowel multinationale, grote organisaties als snelgroeiende bedrijven. Onze missie is om de planning cyclus van onze klanten te vereenvoudigen, Excel processen te elimineren en hun bedrijf toekomstbestendig te maken.

Deze missie maken we waar door het optimaliseren van processen, het inzichtelijk maken van data, het investeren in digitalisering met het oog op absolute performance en het reduceren van number crunching tot een minimum.

Logo Numlix

Dit doen we omdat het kiezen voor gemodelleerde cloudoplossingen kostenbesparend werkt, datagedreven beslissingen nemen vergemakkelijkt én helpt bij het afstemmen van de bedrijfsstrategie met de operationele plannen.

We zijn een partner voor financiële afdelingen die doelen op tastbare bedrijfswaarde en bedrijven die streven naar transparantie, centralisatie van transparante gegevens en die bovendien gebruik willen maken van uitstekende rapporteringsmethoden.