Vacatures in financiële, business en functionele analyse

Als business analyst ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen en organiseren van nieuwe en bestaande procedures en applicaties binnen de ERP-software, BI- of andere omgeving. Als lid van het controlling team beheers je als financial analist alle facetten van het businessmodel: P&L, cashflowanalyses en balance sheets. Een functioneel analist staat dan weer in voor de kritische analyse van financiële processen. Klinkt interessant? Bekijk dan zeker en vast onze vacatures.

Als Financieel Analist maak je variantieanalyses op, verzamel en onderzoek je de financiële informatie en KPI’s van de verschillende departementen binnen een bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor verschillende financiële analyses en houdt interne controle van financiële processen.

Als Business Analist stel je je op een diplomatische manier op als business partner. Je bent de schakel tussen projectmanagers, key users en verschillende departementen. Je bent technisch ingesteld en behoudt het overzicht in functie van de businessnoden. Verder heb je ervaring met het documenteren en ondersteunen van bedrijfsprocessen. Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle functionele vraagstukken.

Als Functioneel Analist definieer, analyseer en documenteer je alle vereisten van een systeemoplossing. Vervolgens ondersteun je de implementatie ervan. Tijdens het bouwen van het systeem, werk je nauw samen met software ingenieurs. Ook stel je testscenario’s op en zorg je voor een vlot verloop van de implementatie door key users ondersteuning te bieden.