Voor bedrijven

Jouw finance team verdient het om in topconditie te zijn voor het hele bedrijf dankzij sterke vaste medewerkers, gespecialiseerde finance consultants en trainingen op maat. Dat alles steeds met oog op een efficiënte en innovatieve way of working.

“Just because it works, doesn’t make it bright.”Simon Sinek

Onze oplossingen

Voor een tijdelijke vervanging of een onmiddellijke versterking voor je financieel departement, kan je rekenen op onze eigen finance consultants (op payroll) en/of een vaste selectie freelancers.

Voor je vaste aanwervingen van boekhouders, controllers, auditors, analisten, teamleaders finance tot en met c-level, kan je rekenen op ons netwerk van financials & rekruteringsproces van A tot Z.

Voor een future-proof finance team met digital insights, analytische vaardigheden en een objectieve helicopterview, kan je rekenen op onze young potentials, ook wel Youngsters genoemd.

Voor een finance team dat vooruit wilt op vlak van people-, technische of IT-skills, kan je rekenen op onze open opleidingen voor iedere finance professional en opleidingstrajecten op maat van jouw bedrijf.

Voor een goed geoliede finance-machine, kan je rekenen op onze functionele consultants met financiële & IT-technische bagage. Zo klopt de optelsom van finance, business en IT altijd.

Voor een optimaal recruitmentproces is een authentiek werkgeversmerk van cruciaal belang. Wij begeleiden jouw afdeling van A tot Z met het uitdragen ervan.

Beschikbare finance professionals