FINfuture 2024

Event

Onze vaste waarde, FINfuture, is terug!

FINfuture geeft een alleszeggende naam aan de finance- & digitaliseringsbeurs van Ufinity, die in 2024 al aan haar zevende editie toe is. Wat begon als een beurs voor de kmo-zaakvoerder die meer te weten wilde komen over automatisering- en digitaliseringoplossingen, groeide op enkele jaren tijd uit tot een grootschalig digitaliseringevent met focus op financiële processen.  En dit zowel voor scale-ups/ kmo’s tot middelgrote en grote bedrijven.

Als finance professional, CFO of managing partner krijg je met heel wat verschillende  bedrijfsprocessen te maken. En geef toe, vaak kunnen die efficiënter.

 • Ben je benieuwd hoe je je financiële processen (P2P, O2C, FP&A, consolidatie, cashflow,…) optimaliseert?
 • Welke impact dat heeft op je medewerkers, jouw team en de structuur van je afdeling?

Dan is FINfuture hét go-to event voor jou!

Ga voor je sterkste opstelling.

Tijdens dit event kan je kennismaken met diverse softwareoplossingen en concrete toepassingen via break-out sessies en een belevingsnetwerk. Laat je inspireren door boeiende sprekers en geniet van lekker eten en drinken op een unieke locatie terwijl je kan netwerken met andere finance professionals, CFO’s en managing partners.

Datum
Donderdag 14 maart 2024

Programma
15u30: opening event
16u – 17u30: break-out sessies
17u30 – 18u30: walking dinner
18u45 – 20u45: keynote sprekers
20u45 – …: netwerking

Locatie
Bosuilstadion (“Den Bosuil”)
Jan Welterslaan, 2100 Antwerpen

Inschrijving 

Deelnemen als:

 • CFO, Finance professional & ondernemer: gratis
 • Sales Professional: 250 euro
 • Partner: prijzen zijn afhankelijk van de “Experience” (Light, Medium of Full). Neem contact op met Dominique Moolenaar voor meer info.

Inschrijven verplicht

Break-out sessies

LET OP: Plaatsen zijn beperkt per break-out sessie. Wees er dus snel bij! 😉

16u - 16u30

Amista

RoboRana

EMAsphere

Bright Analytics

Eezee-it

Yuki

16u30 - 17u

Numlix - Anaplan Numlix - Fluence

POM

Alphabet

LucaNet

Dynatos

Callista

17u - 17u30

Blue10

OptiMinds

AXI

Risolto

VanRoey

Video coming soon.

CRiON

Video coming soon.

Sprekers

Kamal Kharmach

2 - Portretfoto Kamal Kharmach (c) Elie Van den Brande.

(c) Elie Van den Brande.

Hoewel de meeste mensen Kamal Kharmach kennen als comedian is hij daarnaast ook gefascineerd door alles wat met economie te maken heeft. “Economen zijn experten die perfect weten waarom de dingen die gisteren gebeurd zijn, niet vandaag gebeuren.” Snap je deze quote niet helemaal? Geen paniek, Kamal zal het je uitleggen.

Met Economedy overtuigt Kamal je op iets minder dan een uur waarom economie net zo boeiend, leuk en vooral alomtegenwoordig is! Tijdens deze humoristische keynote zoeken we antwoorden op de grote levensvragen zoals: Wat is het businessmodel van een drugsdealer?

Waarom werken gratis pizza’s beter dan autogordels? Waarom loont het om een rotzak te zijn? Hoeveel moet je verdienen om gelukkig te worden? En wat heeft Assepoester hier nu allemaal mee te maken? Getriggerd? Dan heeft Kamal al de juiste marketingtechnieken gebruikt. Kortom, het leukste uur over economie dat je ooit hebt gehad!

Geertrui Mieke De Ketelaere

Foto1_-_Copy

Geertrui Mieke De Ketelaere is adjunct-professor aan Vlerick Business School. Ze heeft een masterdiploma burgerlijk en industrieel ingenieur en specialiseerde zich tijdens haar studie in robotica en artificial intelligence. De afgelopen 28 jaar heeft ze voor verschillende multinationals gewerkt aan alle aspecten van data en analytics (IBM, Microsoft, SAP, SAS, etc).

Vanuit bedrijfsadviesoogpunt is ze gespecialiseerd in het definiëren van het AI-businesscanvas, van potentiële waarde tot vooraf gedefinieerde risico’s. Met haar inzicht, kennis en vooruitziende blik op AI-technologieën treedt ze ook vaak op als expert en coach achter de schermen.

In haar publieke presentaties en recente boek legt Mieke de focus op het demystificeren van de hype rond AI. Staatssecretaris van Digitalisering, Mathieu Michel, benoemde Mieke in 2020 tot ‘Digital Mind’. In 2022 werd Mieke tweede in de selectie ‘ICT Personality of the Year’ in België. Vandaag de dag blijft Mieke haar visie op de toekomst van AI delen als spreker op internationale radio, televisie en conferenties.

Standhouders

Wil jij graag met jouw logo hier tussen staan en partner worden? Dat kan!
Schrijf je in via het inschrijfformulier voor partners onderaan de pagina.

  Ik kom langs als bezoeker!


  Break-out sessie: 16:00 - 16:30


  Break-out sessie: 16:30 - 17:00


  Break-out sessie: 17:00 - 17:30


  *Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze event policy (zie hieronder)


   Ik schrijf mij in als partner!

   Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

   Leer mij kennen