Inspiratiesessie Automatisatie & AI: de toekomst voor Finance?

Event

Automatisatie en AI-toepassingen – de toekomst voor finance?

De financiële sector staat aan de vooravond van een revolutie, aangedreven door slimme automatisatie en AI-oplossingen. RoboRana en Ufinity hebben de handen ineengeslagen om jou een inspirerende sessie aan te bieden, waarin we laten zien hoe jouw organisatie efficiënter en effectiever kan werken.

Waarom moet je erbij zijn?

Tijdens deze sessie laten we je zien hoe AI en automatisatie niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook de creativiteit en waarde binnen jouw organisatie kunnen versterken. We tonen hoe innovatieve technologieën processen, data en mensen op een slimme manier laten samenwerken.

Wat kun je verwachten?

  1. Procesautomatisatie en -optimalisatie: Leer hoe je repetitieve taken kunt automatiseren, waardoor kostbare tijd vrijkomt voor strategische activiteiten.
  2. Moderne dataplatformen: Ontdek de kracht van geavanceerde dataplatformen die realtime inzichten bieden en besluitvorming verbeteren.
  3. AI-toepassingen: Verken hoe AI ingezet kan worden voor forecasting, process mining, en generatieve AI en zoveel meer wat leidt tot betere procesverbeteringen en diepere inzichten in jouw data.

Onze oplossingen helpen je om de operationele efficiëntie te verhogen, proactieve inzichten te verkrijgen en jouw concurrentiepositie te versterken. Dit is jouw kans om te leren hoe je jouw financiële processen kunt transformeren en klaarstomen voor de toekomst.

Inschrijven kan via het formulier rechts op deze pagina.

Heb je nog vragen? Dan kan je zoals steeds terecht bij onze collega Dominique!

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen

Datum
donderdag 11 juli

Timing
8u – 10u

Locatie
Kantoor Ufinity
Veldkant 13
2550 Kontich

    Ik kom langs!    *Door je in te schrijven, ga je akkoord met onze event policy (zie hieronder)