13 een ongeluksgetal? Niet voor Ufinity

Nieuws

Ufinity bestaat vandaag 13 jaar. Met een netwerk van duizenden financials, tal van nieuwe klanten, 3 groeiende business units (Numlix, &Robin en STICKY TALENT) en een ijzersterk team later kijken we vol goesting uit naar de toekomst.

Goals for 2023

“We weten allemaal dat 2023 een onvoorspelbaar jaar gaat worden. De signalen die we krijgen, de nieuwsberichten die we lezen en de economische recessie die eraan komt, wijzen op bijzondere tijden. Toch zal 2023 ook om positieve redenen een buitengewoon jaar worden. We hebben de voorbije jaren in geen tijd gigantisch veel geleerd en meegemaakt. We kunnen met z’n allen heus wel tegen een stootje zolang we daar zelf ook in geloven”, aldus Ine.

Ufinity

“Achteruit blijven kijken, zorgt voor achteruitgang. De enige weg is vooruit en dat is ook waar onze doelstellingen voor Ufinity liggen. Na 13 jaar, waarvan 2 jaar op eigen benen, gaan we voor een groei van maar liefst 47%. Concreet spreken we van een letterlijke verdubbeling van het aantal financiële consultants & business consultants (voor onze implementatietrajecten) op onze payroll én het zoals steeds blijven aantrekken van freelancers om de senior projecten en gespecialiseerde opdrachten te trekken. Hieruit volgt dat we ook ons intern team, met de nodige commerciële bagage en HR expertise, willen blijven aansterken en dat we top-of-mind willen blijven bij iedere CFO en ondernemer”, vult Ine aan.

Digitalisering

Eén ding is én blijft zeker dit jaar: digitalisering zal een cruciale rol blijven spelen in heel dit verhaal. Dat blijkt nog maar eens uit het feit dat we op vandaag heel wat digitaliseringsoplossingen implementeren bij onze klanten samen met onze business unit Numlix. Daarnaast is de vraag naar ons FINfuture event, dé digitaliseringsbeurs voor het automatiseren van financiële processen die wij voor de zesde keer op rij organiseren, redelijk groot”, stelt Ine.

“Als we onze doelen bereiken, onze verschillende merken up & running houden en we de uitdaging om sterkt talent te vinden, blijven aangaan, belooft 2023 een uitdagend en leerrijk jaar te worden.”

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen