Al 14 jaar jouw finance partner

Nieuws

Er was eens… 14 jaar geleden…

Ik zou het bijna als een sprookje kunnen omschrijven, maar dan zou ik er dit jaar voor kiezen om niet authentiek te schrijven. Dat voornemen staat nog steeds in mijn lijstje. Ik blijf ervoor kiezen om vrij open en straightforward in mijn pen te kruipen.

18 januari 2010, voor velen onder jullie gekend als de geboorte van Ufinity, opgestart als een compleet onbekende speler.

Exact vandaag, 14 jaar later, durf ik stellen dat Ufinity een pak meer gekend is en uitgegroeid is tot valabele business partner binnen diverse financiële teams.

Door velen onder jullie zijn we gekend als rekruteringspartners, door anderen voor het tijdelijk ondersteunen van financiële teams om voornamelijk operationele taken op te vangen. Bij degenen die ons al langer volgen, zijn we wellicht gekend als volwaardige partner voor ieder financieel team dat wil inzetten op procesverbeteringen, digitalisatie, financiële project management, CFO-as-a-service én rekrutering.

Op dat laatste zullen we dit jaar nog veel meer inzetten.

Als we terugblikken naar 2023 dan kan ik kijken naar vele nieuwe aanwervingen van consultants om onze eigen ploeg te versterken om financiële teams bij onze klanten bij te staan bij diverse vraagstukken. Aanwervingen van zowel experten op grond van P2P, FP&A, consolidatie en tooling als aanwervingen van operationele financials binnen accounting en controlling.

Tevens hebben we diverse (nieuwe) klanten bijgestaan bij de rekrutering van financieel talent vast op de payroll bij hen.

Tal van trainingen zijn door ons georganiseerd geweest, zowel voor onze eigen financiële ploeg als voor de financials bij onze klanten. Veelal trainingen rond verdieping binnen diverse financiële topics, software en soft skills.

Last but definetly not least, we hebben zeer mooie implementatietrajecten verwezenlijkt bij nationale en internationale bedrijven. Implementatie van software met focus op budget & planning, focus op consolidatie en focus op rapportering.

Ikzelf kan dus terugkijken op een bewogen jaar waar we als team weinig hebben stilgezeten.  Intense momenten ervaren, pittige vraagstuken opgelost gekregen, onverwachte verrassingen (positief en minder positief) dienden zich in no-time aan, maar ook de fun factor heeft zich verdubbeld.

Dat heb ik verre van alleen verwezenlijkt.

Binnen Ufinity staat op vandaag een ploeg die mij en onze klanten op diverse fronten ondersteunt. Een sterke ploeg van financieel uiteenlopend talent. Een ploeg van sterke data analysten en solutions architects. En een meer dan waardevol intern team om al deze ballen mee in de lucht te houden.

Teamspirit was key afgelopen jaar en ook dit jaar zullen we daar niet minder op inzetten.

2024 wordt voor ons een jaar van groei én verandering. Over dat laatste kan en mag ik helaas nog niet veel zeggen. Dat het intens en leuk tegelijk gaat worden, zal een understatement zijn.

Stay tuned en als je graag nu al wilt overleggen, altijd bereid om te luisteren, bij voorkeur samen met een tas koffie. 😉

Tot snel & Happy NY!

– Ine, Managing Partner

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen