Een job als Business Manager bij Ufinity

Nieuws

Wist je dat… een job als Business Manager eigenlijk echt een droomjob is? Veel praten, veel koffiedrinken en veel rondrijden… geweldig, toch? 😉 Maar, alle gekheid op een stokje, komt er gelukkig meer bij kijken. Lees maar.

Wat ga je doen als Business Manager?

Als Business Manager bij Ufinity ben je dé referentie op vlak van financiële consulting. Je hebt een sterk luisterend oor en kunt inschatten wat een mooi carrièrepad is voor onze consultants. Werkt jouw commerciële drive aanstekelijk bij onze klanten, op lange termijn, én is Kontich haalbaar voor jou als uitvalsbasis? Dan kan dit plaatje weleens heel snel gaan kloppen.

In je job als Business Manager, gaat je focus naar twee doelgroepen:

Klanten

 • Je gaat op zoek naar de behoeften bij onze klanten en prospecten. Daarbij kom je in contact met niveau management en C-level. Je detecteert, analyseert en …
 • Je vertaalt die behoeften naar een concrete oplossing voor de klant. Zo begeleidt je hem stapsgewijs naar een resultaat dat zowel op korte als op lange termijn voelbaar is.
 • Je bouwt een langetermijnrelatie uit met iedere klant afzonderlijk.
  Je houdt vinger aan de pols en weet op elk moment wat er leeft in de financiële departementen van je klanten.

Project consultants

 • Je bouwt een netwerk van sterke financiële consultants en interimmanagers. Qua niveau gaat dit zowel over pasafgestudeerden en juniors, als ook over de meer medior en senior profielen.
 • Je voert regelmatig gesprekken met die finance professionals. Daardoor ken je hun competenties en drijfveren én kan je meteen de juiste link leggen met bedrijven voor een volgend project.
 • Je staat in voor de opvolging van onze consultants. Je belt hen regelmatig om vinger aan de pols te houden op hun project. Bij afronden van een project, ga jij op zoek naar een vervolgproject.

Wie ben jij?

Je bent iemand met…

business manager
 • relevante ervaring in een commerciële en/of people-minded rol. Je kan je vastbijten, trekt zaken naar je toe en neemt ownership. Het logische stuk admin dat bij de job komt kijken, neem je er graag bij.
 • affiniteit met onze sector: je weet wat er speelt op een financiële afdeling binnen middelgrote en grote bedrijven of hebt een degelijke ervaring opgebouwd in rekrutering.
 • een commerciële flair en een sterk empathisch vermogen, waardoor je op een heel natuurlijke en professionele manier klanten te woord staat.

Interesse of vragen? Contacteer Lien of Ine!

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen