Een job als business manager bij ufinity

Nieuws

Wist je dat… een job als business manager eigenlijk echt een droomjob is? Veel communiceren, veel koffiedrinken en veel rondrijden… geweldig, toch? 😉 Maar, alle gekheid op een stokje, komt er gelukkig nog meer bij kijken. Lees maar.

Wat ga je doen als business manager?

Als business manager bij ufinity ben je dé referentie op vlak van financiële consulting. Je hebt een sterk luisterend oor en kunt inschatten wat een mooi carrièrepad is voor onze consultants. Werkt jouw commerciële drive aanstekelijk bij onze klanten, op lange termijn, én is Kontich haalbaar voor jou als uitvalsbasis? Dan kan dit plaatje weleens heel snel gaan kloppen.

In je job als business manager, gaat je focus naar twee doelgroepen:

Klanten

 • Je gaat op zoek naar de behoeften bij onze klanten en prospecten. Daarbij kom je in contact met niveau management en C-level. Je detecteert, analyseert en …
 • Je vertaalt die behoeften naar een concrete oplossing voor de klant. Zo begeleidt je hem stapsgewijs naar een resultaat dat zowel op korte als op lange termijn voelbaar is.
 • Je bouwt een langetermijnrelatie uit met iedere klant afzonderlijk.
  Je houdt vinger aan de pols en weet op elk moment wat er leeft in de financiële departementen van je klanten.

Project consultants

 • Je bouwt een netwerk van sterke financiële consultants en interimmanagers. Qua niveau gaat dit zowel over pasafgestudeerden en juniors, als ook over de meer medior en senior profielen.
 • Je voert regelmatig gesprekken met die finance professionals. Daardoor ken je hun competenties en drijfveren én kan je meteen de juiste link leggen met bedrijven voor een volgend project.
 • Je staat in voor de opvolging van onze consultants. Je belt hen regelmatig om vinger aan de pols te houden op hun project. Bij afronden van een project, ga jij op zoek naar een vervolgproject.

Wie ben jij?

Je bent iemand met…

business manager
 • relevante ervaring in een commerciële en/of people-minded rol. Je kan je vastbijten, trekt zaken naar je toe en neemt ownership. Het logische stuk admin dat bij de job komt kijken, neem je er graag bij.
 • affiniteit met onze sector: je weet wat er speelt op een financiële afdeling binnen middelgrote en grote bedrijven of hebt een degelijke ervaring opgebouwd in rekrutering.
 • een commerciële flair en een sterk empathisch vermogen, waardoor je op een heel natuurlijke en professionele manier klanten te woord staat.

Interesse of vragen? Contacteer Kristof!

Kristof is sinds 2010 actief in business development. Door de jaren heen groeide zijn interesse voor finance & cijfers. Zo is hij er in geslaagd om een sterk netwerk van financials op te bouwen. Hij streeft steeds naar een win-winsituatie, met oog voor de langere termijn.

Leer mij kennen