Hoe Numlix de A in FP&A weer betekenis geeft

Nieuws

Met Numlix zijn we officieel partner van Anaplan, een cloud-based platform met focus op “Connected Planning”. Het stelt bedrijven in staat om mensen, data én plannen met elkaar te linken en zo in real-time het beslissingsproces te versnellen.

Wist je dat 88% van de corporate spreadsheets fouten bevatten? Een pijnlijke realiteit die niet te ontkennen valt, maar waar we met Numlix gelukkig ook een oplossing voor kunnen bieden.

SAVE AS > Version 23(FINAL)

Ziet dit er vertrouwd uit? Het manipuleren en consolideren van excel files is vaak nog steeds een tijdrovende bezigheid op de finance afdeling. Meerdere versies en business partners maken het niet altijd eenvoudig om het bos door de bomen te zien.

Door gebruik te maken van Anaplan, een toonaangevend cloud platform, geeft Numlix de A in FP&A weer betekenis. Het beheren van slechts één versie van de waarheid, laat jou en je finance afdeling toe om:

  • efficiënter te budgetteren, forecasten en plannen;
  • kosten te besparen;
  • sneller te schakelen met de business;
  • en een echte business partner zijn.
Numlix

Numlix in a nutshell

Met Numlix helpen we de planningscirkel te vereenvoudigen & spreadsheetprocessen te elimineren. Onze Anaplan-oplossingen staan het toe aan bedrijven om kosten te besparen en gefundeerde beslissingen te maken op finance-, tax- & sales-niveau.

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen