Referralprogramma | Laat jouw finance netwerk meetellen

Nieuws

Waarom een referralprogramma? Wel, met Ufinity helpen we finance professionals bij de uitbouw van hun carrièrepad. We zijn er voor iedereen die gebeten is door finance. Boekhouders, Controllers, Analysten, mensen met ervaring of interesse in Treasury, Tax, Audit of Credit, van pasafgestudeerden tot seniors en C-level en dat binnen een vaste functie of een consultingrol. Dat netwerk van sterke financials breiden we dan ook erg graag uit en daar kan jij bij helpen.

Ken jij dus finance professionals die openstaan voor een volgende stap in hun carrière? Dan kunnen niet alleen zij, maar ook jij gebaat zijn bij een kennismaking met Ufinity. Kortom: dan is ons referralprogramma wellicht interessant.

Hoe ons referralprogramma werkt

Breng je een van de collega’s bij Ufinity in contact met een finance professional, dan bezorg je ons een zogenaamde “referral”. Als die referral vervolgens aan een aantal voorwaarden voldoet, verdien jij daar een waardebon voor. Concreet?

De voorwaarden om van ons referralprogramma te kunnen genieten, zijn:

  • Je laat Ufinity kennismaken met een finance professional die nog niet gekend is bij ons en uitkijkt naar een nieuwe uitdaging. Dat wil zeggen: de persoon heeft nog geen kennismakingsinterview gehad bij een van de recruiters of business managers bij Ufinity na 1 april 2019.
  • Het gaat om een persoon die actief is in finance en daar ook in verder wil. Met andere woorden: in Boekhouding, Accounting of Credit; in Audit (interne/externe); in Financial & Business Controlling; in Financiële, Business en Functionele Analyse; Consolidatie; Treasury; Tax; Financieel Management of C-level en Corporate Finance.
  • De persoon start op in een functie bij een van de klanten van Ufinity en is minstens 90 dagen billable op een project. Met andere woorden: hij/zij tekent een contract en de periode gaat in vanaf de eerste werkdag. Op de eerste dag van de vijfde maand verdien je als aandrager jouw referralcadeau.

En in ruil voor jouw referral...

kadonation

… ontvang je van Ufinity een Kadonation-waardebon (ter waarde van 1000 euro). Bij Kadonation kies je een cadeau uit bij meer dan 1000 winkels actief in verschillende topics, waaronder Sport & Vrije Tijd, Mode, Accessoires, Reizen, Interieur & Wonen, Technologie, Schoonheid & Welzijn, Eten & Drinken en ga zo maar door. Ook kan je er voor kiezen om je cadeaucheque in te zetten voor een goed doel.

Een volledig overzicht van de partners, kan je terugvinden op deze pagina.

Schuilt er in jou een ware matchmaker? Bezorg ons jouw referral.

Hoe dan? Dat is heel eenvoudig. Vul het formulier hieronder in & wij zorgen voor de rest!

    Mijn referral voor Ufinity:

    Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

    Leer mij kennen