Ufinity blaast 12 kaarsjes uit

Nieuws

Op 18 januari 2010 richtte Ine Ufinity op, met slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. En zo geschiedde. Na twaalf jaar, tal van nieuwe klanten, teamleden en een netwerk van duizenden financials later is het hoog tijd voor een stevige klim.

Profielfoto Ine

Goals for 2022

“Na 12 jaar, waarvan 1 volledig jaar op eigen benen, is het tijd voor Ufinity om te klimmen. Ik heb eigenlijk hoogtevrees moet ik toegeven, maar dat is niet van toepassing voor deze klim”, aldus Ine. “Een éénjarige klim waarbij er naast avontuurlijke stappen en berekende risico’s ook fun en vooral people centraal zullen staan. Fun omdat we gewoonweg een tof bedrijf zijn. People omdat we voor deze klim bijkomend talent zoeken.”

“We spreken van een letterlijke verdubbeling van het aantal financiële consultants op onze payroll”, vult Ine aan. “Daarnaast zullen we zoals steeds freelancers blijven aantrekken om de senior projecten en gespecialiseerde opdrachten te trekken. Bijgevolg is ook het aansterken van ons intern team met de nodige commerciële bagage en HR expertise onmisbaar. Want klimmen doet toch niemand graag alleen?”

Onder het motto: you can’t start a next level chapter if you keep re-reading the last one, wil Ine haar operationele rol binnen Ufinity aan iemand anders overlaten, zodat ze zelf de groep verder in de markt kan positioneren. “Ik blijf uiteraard actief, don’t get me wrong, maar loslaten is key om te kunnen groeien”, aldus Ine. “Ikzelf zal me commercieel en strategisch verder ontfermen over onze 4 merken: Ufinity, Numlix, &Robin en STICKY TALENT.”

War for Talent

“Eén ding is én blijft zeker dit jaar: the war for talent is nog niet voorbij. Integendeel. Toch zijn we bij Ufinity gewapend om op het juiste moment en op de juiste plaats vast of tijdelijk talent aan te trekken en digitaliseringsoplossingen te implementeren bij klanten”, stelt Ine. “Als we ons doel bereiken, onze verschillende merken up & running zijn en we de uitdaging om sterkt talent te vinden blijven aangaan, kijken we in 2023 wel verder naar andere opportuniteiten.”

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen