Ufinity verhuist en opent nieuwe coworking space: Ucowork

Nieuws

Een gloednieuw kantoor op een goed bereikbare locatie in Kontich en een nieuwe coworking space biedt Ufinity – financieel rekruteringsbureau – nog meer ruimte om te groeien. “Ons nieuw kantoor dat bestaat uit vier vergaderzalen, een trainingsruimte en verschillende flexdesks maakt het mogelijk om bepaalde ruimtes onder te verhuren. We willen ons kantoor onder andere openstellen voor trainingsinstituten, (jonge) bedrijven, freelancers en start-ups die nood hebben aan een vaste of éénmalige werkplek”, klinkt het bij Founder & Managing Partner, Ine Meeussen.

Ucowork Logo

Ufinity dat begin 2010 haar startpunt kent, staat het komende jaar voor een stevige groei. “We spreken van een letterlijke verdubbeling van het aantal financiële consultants op onze payroll”, stelt Ine. “Daarnaast zullen we zoals steeds freelancers blijven aantrekken om de senior projecten en gespecialiseerde opdrachten te trekken. Bijgevolg is ook het aansterken van ons intern team met de nodige commerciële bagage en HR expertise onmisbaar.” Met deze klim in het achterhoofd ontstond bij het bedrijf de nood om ook te verdubbelen in werkruimte en zetten ze de stap naar een groter kantoor.

Ucowork

Naast een ruimer kantoor opende Ufinity zopas Ucowork. Een coworking space om te vergaderen, te brainstormen, opleidingen te organiseren en/of te werken. “De ruimtes kunnen tussen de 4 tot 14 mensen van een plaats voorzien, gratis parking voor de deur is gegarandeerd en koffie is er in overvloed”, stelt Ine. “Ook biedt Ucowork de mogelijkheid voor werknemers om de homeoffice eens af te wisselen voor een flexplek en dit met de nodige voorzieningen. We willen de deuren openen voor mensen die op zoek zijn naar een vaste werkplek of eerder een éénmalige ruimte kunnen gebruiken.”

Over Ufinity

Op 18 januari 2010 richtte Ine Ufinity op, met slechts één doel voor ogen: ieder financieel departement up & running krijgen en ook houden. Intussen bezorgden Ufinity al honderden financials een nieuwe uitdaging en werkt het bedrijf met een 50-tal consultants en freelancers op project.

Met klanten binnen grote en middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren verspreid over Vlaanderen en Brussel is Ufinity gespecialiseerd in accounting, controlling, analyse & business analyse, tax & treasury en dat op vier niveaus (junior, medior, senior, C-level). De CFO helpen met de meest complexe vraagstukken op vlak van HR én financiële processen is dan ook hun missie.

Meer informatie

Het kantoor met coworking space Ucowork is vanaf vandaag officieel geopend voor externen. Voor meer informatie en beschikbaarheden kan je terecht op ufinity.be/ucowork/ of contact opnemen met Ufinity’s Office Manager Dominique Moolenaar via dominique.moolenaar@ufinity.be.

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen