Ufinity verlaat na 10 jaar de Cronos Groep

Nieuws

Onder het motto ‘never waste a good crisis’ besloot onze oprichter en inspirator Ine dat de tijd rijp was voor Ufinity om op eigen benen te staan. We verlaten dan ook bij begin 2021 na 10 jaar de Cronos Groep. “De spirit, service en mentaliteit neemt team Ufinity mee, samen met een terugblik op fijne, leerrijke en boeiende jaren”, zegt Ine. Ze licht de stap toe.

Cronos Groep

“In principe zijn we altijd de vreemde eend in de bijt geweest wat onze core business betreft. Binnen de Cronos Groep ligt de focus voornamelijk op IT, bij Ufinity op finance en HR. Wat we absoluut wel gemeen hebben, is het ondernemerschap in hart en nieren, in combinatie met het oog voor digitalisatie. Jef De Wit en Dirk Deroost, de founders van de Cronos Groep, hebben ons verhaal vanaf de eerste dag gesteund”, blikt Ine terug op de voorbije 10 jaar.

Voor de buitenwereld zal de stap amper voelbaar zijn. “In principe verandert er weinig. We gaan solo verder, maar onze dienstverlening blijft dezelfde. We blijven dus focussen op financiële teams van middelgrote en grote bedrijven, waar we service bieden op vlak van rekrutering, consultancy, trainingen en optimalisatie van financiële processen.”

Ons volledige Ufinity team verhuist van Veldkant 33 naar Veldkant 13 in Kontich. Het gebouw maakt geen onderdeel meer uit van de Cronos site. “We kijken er enorm naar uit om van dit kantoor ons nieuwe stekje te maken. Jammer genoeg zullen we op korte termijn geen openingsevent kunnen opzetten in ons nieuw kantoor, maar wie ons kent weet dat uitstel nooit afstel is bij Ufinity”, besluit Ine.

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen