Werken bij Ufinity: onze consultants aan het woord!

Nieuws

Ben je op zoek naar een werkplek waar jouw waarden centraal staan? Zoals collegialiteit, betrouwbaarheid & betrokkenheid, servicegerichtheid & flexibiliteit? Welkom bij Ufinity, waar we niet alleen cijfers, maar vooral onze mensen laten spreken.

Onze waarden, onze kern

Bij Ufinity geloven we in een bedrijfscultuur gebouwd op sterke fundamenten. We lieten onze finance consultants aan het woord en zij omschreven Ufinity in 5 woorden: collegialiteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid, servicegerichtheid en flexibiliteit. En dat versterkt alleen maar hoe wij door onze collega’s willen worden ervaren.

We zijn niet alleen financiële experts, maar ook betrokken leden van ons team. Onze consultants weten dat ze op elkaar en op het bedrijf kunnen rekenen. Betrokkenheid gaat hand in hand met ons werk. En zoals ook bleek uit ons klantenonderzoek, zitten servicegerichtheid en flexibiliteit in ons DNA. We gaan tot het uiterste om onze consultants (en klanten) tevreden te stellen en om elkaar te ondersteunen in het bereiken van hun doelen.

Waarom Ufinity?

“Ik blijf bij Ufinity omdat Ufinity een geweldige werkgever is. Ze geven mij de kans om mijn vaardigheden en kennis te ontwikkelen door naar mij te luisteren en samen de juiste projecten te kiezen. Ik krijg de kans om mezelf te ontwikkelen. Het Ufinity-team is ook een geweldig team om mee te werken.”

“Bij Ufinity zijn er veel groeimogelijkheden en moedigen ze persoonlijke ontwikkeling aan. Er is een familiale sfeer waardoor je je thuis voelt: toffe collega’s, leuke teambuildings & betrokkenheid van de Business Managers.”

“Je stopt nooit met leren dankzij diverse projecten en trainingen. Je kan veel ervaring opdoen en jezelf ontplooien op financieel gebied in een afwisselende omgeving.”

– finance consultants @Ufinity

Wat maakt ons anders?

Met onze persoonlijke aanpak, betrokkkenheid en kennis van arbeidsmarkt en de financiële wereld proberen we ons te onderscheiden van anderen. We zijn een kleiner bedrijf, en bewust ook. Onze consultants zijn geen nummers, maar waardevolle teamleden. We leren onze mensen écht kennen en luisteren naar hun persoonlijke groeiambities.

Met een gemiddelde beoordeling van 4,6/5 zouden onze consultants Ufinity absoluut aanbevelen als werkplek. Maar laat hun eigen woorden spreken:

  • “Veel steun om te groeien.”
  • “Een geweldig bedrijf waar je geaccepteerd wordt voor wie je bent.”
  • “Professioneel én amicaal.”
  • “Toffe collega’s, veel ontwikkelingsmogelijkheden, interessante opleidingen.”

Kortom...

Bij Ufinity draait het niet alleen om cijfers, maar om mensen. Onze consultants vormen het hart van ons bedrijf en zoals het ufinity-DNA al weergeeft: “We put people first”, onze mensen staan centraal. Dus, als je op zoek bent naar een werkplek waar je jezelf kunt zijn, waar groei wordt aangemoedigd en waar je deel uitmaakt van een hecht team, dan is Ufinity de plek voor jou.

Kom eens langs en let’s have a coffee together. 😉

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen