Whitepaper cashflow: het belang van cashplanning & cashflowstrategieën

Nieuws

We schreven deze whitepaper over cashflow voor jou, de finance professional. Met ufinity zijn we intussen 10 jaar op weg om financiële afdeling in topvorm te krijgen en ze ook zo te houden. We gaan op zoek naar de meest efficiënte oplossingen op vlak van mensen, door tijdelijke of vaste aanwerving van financials, en op vlak van processen en systemen.

Wat kan je verwachten?

In deze whitepaper belichten we de eeuwige king in het finance-rijk: cash. En dan vooral de flow ervan. We bieden antwoorden op volgende vragen:

 • Wat is cashflow? En wat is het niet?
 • Wat is de relatie tussen cashflow en falingen?
 • Hoe bereken je cashflow?

Verder lichten we toe dat er verschillende types cashflow zijn, namelijk operationele cashflow, investeringscashflow en financieringscashflow. Voor ieder type bezorgen we je een gepaste verbeteringsstrategie.

De cashflow whitepaper lezen?

Onze collega Alain ontfermde zich met veel overgave over dit topic. Heb je vragen? Hij helpt je graag verder. Veel inspiratie gewenst! 🙂

Dit soort content vanaf nu rechtstreeks in je mailbox?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en andere soorten mailings.
  Alain Albertz heeft jarenlange ervaring als financieel directeur voor verschillende bedrijven, actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als consultant. Bij &Robin combineert hij de rol van Business Manager & CFO-as-a-service.

  Leer mij kennen

  Alain Albertz

  Business Manager & Financieel Directeur