Whitepaper cashflow: het belang van cashplanning & cashflowstrategieën

Nieuws

Wat kan je verwachten?

Met ufinity zijn we intussen 10 jaar op weg om financiële afdeling in topvorm te krijgen en ze ook zo te houden. We gaan op zoek naar de meest efficiënte oplossingen op vlak van mensen, door tijdelijke of vaste aanwerving van financials, en op vlak van processen en systemen.

In deze whitepaper belichten we de eeuwige king in het finance-rijk: cash. En dan vooral de flow ervan. Beginnen doen we waar het hoort: bij het begin. We leggen uit wat cashflow nu eigenlijk wel en vooral wat het niét is. Vervolgens diepen we de relatie tussen cashflow en falingen uit en helpen we bij het berekenen van je cashflow.

We zullen je toelichten dat er verschillende types cashflow zijn, namelijk operationele cashflow, investeringscashflow en financieringscashflow. Voor ieder type bezorgen we je een gepaste verbeteringsstrategie.

Heb je vragen? Contacteer dan onze collega Alain. Hij helpt je graag verder.
Veel inspiratie gewenst! 🙂

Dit soort content vanaf nu rechtstreeks in je mailbox?

Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en andere soorten mailings.

Alain Albertz heeft jarenlange ervaring als financieel directeur voor verschillende bedrijven, actief in uiteenlopende sectoren. De laatste jaren fungeerde hij voornamelijk als consultant. Bij &Robin combineert hij de rol van Business Manager & CFO-as-a-service.

Leer mij kennen