Kris | In het spoor van een Business Analyst

Referentie

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, botste ik op de functie van Business Analyst Finance op consultancy basis bij Ufinity. Ik bleek de juiste match te zijn voor dit project.”

De brug tussen de business en IT

“Mijn rol in dit project is om een brug te maken tussen de business en IT. Als het bedrijf bijvoorbeeld iets wil veranderen in zijn omgeving dan ga ik de high level processen uitwerken, uittekenen en briefen aan de mensen van het IT-departement. Bovendien geef ik ook advies over de manier van werken. Zo stel ik voor om bepaalde pistes aan te passen zodat praktische problemen worden opgelost.

Het uitdagende aan deze functie is dat ik heel inventief mag en kan zijn. Ik ben vaak in de mogelijkheid om innovatieve ideeën voor te stellen aan het bedrijf. Zij steunen dat ook.”

De link met Finance

“Zoals je zelf merkt, ben ik eerder een atypisch profiel bij Ufinity. Toch heeft mijn job ook met het financiële luik te maken. Wanneer een bedrijf aanpassingen wil doorvoeren, moet ik namelijk rekening houden met de financiële implicaties die daarbij komen kijken.”

Het profiel van een Business Analyst

“Qua profiel van Business Analist is het belangrijk dat je in het hoofd van de business kunt kruipen en dat je oplossingsgericht denkt. Het is zeker ook een groot pluspunt als je een beetje kennis hebt van IT. Dit maakt het gemakkelijker om de oplossingen die je voorstelt te onderbouwen en ze op een kostenefficiënte manier en redelijke termijn te implementeren.”

De rol van Ufinity

“De samenwerking met Ufinity is heel goed en altijd correct verlopen. Ik zou ufinity zeker aanraden aan iemand uit mijn netwerk die op zoek is naar een nieuwe job in finance. Alles wordt duidelijk, transparant en eerlijk gecommuniceerd. Ik heb regelmatig contact met de recruiters en zij volgen mij zeer goed op. Ook zie je ze vaak verschijnen bij ons op kantoor. Voor ufinity is een lange termijn relatie met het partnerbedrijf dus ook uitermate belangrijk.”

Naam:
Kris

Functie:
Business Analyst

Service waar ufinity voor zorgde:
Consultancy

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen