Innovad | Een performant AP-proces dankzij consultant Stijn

Referentie

De uitdaging

Innovad had versterking nodig. Hun AP-proces verliep nog niet volledig digitaal omdat de herkenning van de facturen nog verfijnd moest worden. Verder stond de rapportering van het budget via PowerBi nog niet op punt. Ze hadden ondersteuning nodig om alle PowerBi rapporten van de verschillende dochterondernemingen van A tot Z op te maken en waar nodig te verbeteren.

Hoe Ufinity heeft geholpen

“Stijn kent PowerBI en kan er goed mee overweg. Bij elke aparte dochteronderneming wilt hij consistent hetzelfde kunnen presenteren en kijkt hij proactief verder naar verbeteringen.”

“Bart houdt ook van learning by doing en is best kritisch op data. Stijn is zelfstandig te werk gegaan, hij is er echt ingedoken en was zelfs met details bezig, hij had oog voor kwaliteit.”

“We hebben Stijn zien groeien bij Innovad. Hij is nu een specialist geworden in PowerBi.”

Succes

Dankzij Stijn zijn kennis over Accounts payable processen, OCR en SAP heeft hij een grote meerwaarde bijgebracht en verloopt het AP proces nu veel performanter. Er is een veel betere rapportering, alles is nu geconsolideerd: zowel voor de dochterondernemingen als voor de groep.

Ten slotte wou de klant een vaste in plaats van een tijdelijke oplossing waarbij Ufinity voor een vaste aanwerving heeft gezorgd. Door de overdracht van Stijn naar de nieuwe, vaste collega is de continuïteit bij Innovad nu gegarandeerd, blijven de rapporten goed onderhouden en is er minder externe support nodig.

Innovad logo

Naam:
Bart Janssen

Functie:
CFO

Service waar Ufinity voor zorgde:
Consultancy & Vaste werving

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen