FujiFilm | Detachering heeft ons écht vooruit geholpen!

Referentie

“Het is een meerwaarde voor Fujifilm dat iemand met een brede expertise, zowel qua systemen als functies, ons via detachering komt ondersteunen. Het heeft ons écht vooruit geholpen, want de ondersteuning gaat veel verder dan ‘het vervangen van een medewerkster in bevallingsrust’. De tips ter verbetering van onze processen en werkmethodes geven een extra die we vermoedelijk via interim nooit hadden bekomen.”

“We hebben niet voor de goedkoopste oplossing gekozen. We hebben voor de oplossing gekozen die ons het meest heeft vooruit geholpen. Dank je wel, Ufinity, voor de kwaliteit en service die jullie via detachering hebben geleverd.”

logo fujifilm

Naam:
Kris De Tender

Functie:
HR Operations Officer bij Fujifilm

Service waar ufinity voor zorgde:
Consultancy

Op zoek naar de definitie van "What you see, is what you get?" Maak dan vooral kennis met Annelies. Haar carrière begon ze als Tax Consultant bij KPMG. Nu is ze Business Manager bij Ufinity en he-le-maal klaar om de andere kant van het verhaal te ontdekken.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen