Hubo | Ufinity doet meer dan financiële professionals plaatsen!

Referentie

“Wij werken al enkele jaren constructief samen met Ufinity in de zoektocht naar financiële professionals. Die nauwe samenwerking is voornamelijk het gevolg van de no-nonsense aanpak, in combinatie met duidelijke en zeer open communicatie.”

“De verschillende opdrachten (vast, interim management en project management), maar ook de interne keuken van onze afdeling, worden steeds grondig doorgesproken zodat er gericht gezocht kan worden naar de juiste profielen. Wij ontvangen enkel een shortlist met de ‘juiste’ kandidaten. Eens de opdrachten ingevuld zijn, blijft Ufinity de kandidaten en eventuele wijzigingen binnen ons bedrijf van dichtbij opvolgen, wat getuigt van een langetermijnvisie met oog op een partnership.”

“We werkten ook al met Ufinity samen voor een coachingstraject gericht naar het middenkader van onze financiële afdeling. Opnieuw ervaren we die pragmatische en no-nonsense manier van werken waarbij ook zeer concrete doelstellingen worden bepaald en nagestreefd.”

het logo van hubo

Naam:
Debby De Cleen

Functie:
Financieel Directeur bij HUBO België

Quote:
“No-nonsense aanpak, duidelijke en zeer open communicatie”

Service waar ufinity voor zorgde:
Consultancy en Training & Coaching

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen