SD Worx | Onze samenwerking blijkt een schot in de roos!

Referentie

Vanuit SD Worx kregen we de vraag om het interne projectteam dat instaat voor de implementatie van SAP S/4HANA op de finance afdeling van het bedrijf, te versterken met een analytisch, junior profiel met financieel & procesinzicht.

Junior finance consultant Joni

Daarom hebben we een van onze ufinitYoungsters, Joni, toegewezen aan dat project. Toegegeven, een atypisch project, niet puur finance gerelateerd, maar voor Joni was het de springplank om inzicht te krijgen in verschillende processen. In september 2019 was het zo ver: Joni startte vol goede moed aan het project. En dat bleek een schot in de roos te zijn!

Dirk Supply, Program Manager SAP S/4HANA bij SD Worx, beaamt dat:

“We zijn zeer zeer positief over de consultant van ufinity. Joni is vol onwetendheid gestart binnen een atypische omgeving. Ze is op 5 maanden tijd heel erg gegroeid & open gebloeid. Joni ligt goed in de groep, neemt initiatief, ze is flexibel ingesteld en zeer toegankelijk voor de business om hun vragen zo goed mogelijk en eenvoudig te beantwoorden.”

Het takenpakket van Joni

  • Data cleansing
  • Data migratie naar S4HANA
  • Verrijking masterdata
  • Aanmaak chart of accounts in S4HANA
  • Opzetten goedkeuringsflow van AP in S4HANA
  • Hulplijn in verband met masterdata voor boekhouders
  • Cleansing van de database van fixed assets, buitengebruikstellingen verwerken in het boekhoudpakket
  • Communicatie en samenwerking met finance managers & boekhouders van buitenlandse entiteiten (Nederlands, Engels, Frans)

Naam:
Joni

Functie:
Junior Finance Consultant

De samenwerking met ufinity

“De snelheid waarmee we geholpen zijn door ufinity, is een enorme meerwaarde geweest voor ons. Ufinity is een tussenpartner die erg toegankelijk én bereikbaar is. Ze kennen ons dossier zeer goed en hebben vaak aan een half woord genoeg. Dergelijke flexibiliteit is voor ons cruciaal, aangezien we op vandaag in een enorme transitie zitten”, voegt Dirk Supply er nog aan toe. “SD Worx is een bedrijf dat zelf kiest voor lange termijnrelaties met leveranciers. De ingesteldheid van ufinity matcht ook op dat vlak met onze bedrijfscultuur.”

“Ik heb ook het gevoel dat Joni als consultant zeer goed ondersteund wordt door ufinity en niet aan haar lot wordt overgelaten nu ze maanden bij ons aan het werk is. Zo merk ik dat Joni bij ufinity ook kan rekenen op diverse trainingen. Heel recent heeft ze een update accounting gekregen en een opfrissing Excel op maat.”

“Verder merk ik ook dat Joni sterke voeling houdt met haar andere collega’s van ufinity. Zo worden er bijvoorbeeld regelmatig teambuildings gehouden. Dus samengevat: tot op heden, super tevreden! 🙂 Houden zo en op naar de volgende go-live.”

Ben je benieuwd wat ufinity kan betekenen voor jouw financiële afdeling?

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen