Tomorrowland | Voorbereiding, juiste match en flexibiliteit

Referentie

“Ongeveer zes maanden geleden waren we op zoek naar een nieuwe financial manager. We vergeleken drie aanbieders en kozen Ufinity op basis van hun voorbereiding vooraf aan de meeting. Daardoor konden we veel sneller schakelen en onmiddellijk tot de essentie van de zaak komen.”

“Interviews met potentiële kandidaten gebeurden tijdens onze drukste periode van het jaar; dus het filteren van kandidaten en een correcte briefing (naar zowel kandidaten als ons) was dus cruciaal. We kregen alleen kandidaten te zien volgens onze profielvereisten zonder dat we tijd verloren met het interviewen van minder relevante profielen. Het inplannen van interviews met kandidaten, het briefen van kandidaten en het creëren van persoonlijkheidsprofielen werden allemaal naadloos gedaan in een veel kortere periode dan voorzien.”

logo tomorrowland
vrouw die danst op een camping

“Dankzij de flexibiliteit, efficiëntie en het gemak waarmee er werd gecommuniceerd, zullen we Ufinity in de toekomst nog aanspreken voor de selectie van kandidaten. We kunnen hen dan ook ten zeerste aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe financiële profielen.”

Naam:
Dave Sips

Functie:
General Manager bij ID&T

Service waar ufinity voor zorgde:
Recruitment & Consultancy

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen