Wouter | Ik wil Ufinity uitdrukkelijk bedanken voor hun hulp

Referentie

Wouter: “De samenwerking met Ufinity was een zeer positieve ervaring voor mij. Ik was niet actief op zoek naar een nieuwe job maar door de professionele, en allerminst opdringerige aanpak, wist de recruiter toch mijn aandacht te trekken.”

“De recruiter had een zeer grondige dossierkennis en kon mij nauwkeurig informeren over de desbetreffende vacature. Dat heeft me ook enorm geholpen bij de solicitatie zelf aangezien ik goed geïnformeerd de gesprekken kon aanvatten.”

“Het hele traject werd nauwgezet opgevolgd en ik wil Ufinity bij deze nogmaals uitdrukkelijk bedanken voor hun hulp bij het vinden van een nieuwe uitdaging.”

Naam:
Wouter

Functie:
Financial Controller

Service waar ufinity voor zorgde:
Recruitment

Ons Evelyne? Da's een goedlachse doorzetter die van aanpakken weet. Een recruiter in hart en nieren met maar één doel: de juiste persoon op de juiste plaats krijgen. En dat steeds onder het motto "klant is koning".

Leer mij kennen

Enorm sympathiek, een vat vol enthousiasme en vooral: recht door zee. Dat is Ellen. Ze heeft de smaak van rekrutering stevig te pakken gekregen en gaat dag na dag vol energie op zoek naar die perfecte match tussen onze finance professional en onze klanten.

Leer mij kennen