Voor een tijdelijke vervanging of een onmiddellijke versterking op jouw financieel departement, een langdurige afwezigheid van één van je medewerkers, een toename van de werkdruk of een implementatietraject of reorganisatie, kan je rekenen op onze eigen finance consultants
(op payroll) en/of een vaste selectie freelancers.

Als je financieel departement nood heeft aan een tijdelijke versterking, wil je dat die oplossing snel, efficiënt en vooral flexibel is. Net daarom is er ons netwerk van ervaren professionals die er bewust voor kiezen om tijdelijke opdrachten in finance te volbrengen. Zo functioneren zij het best & kunnen zij de grootste toegevoegde waarde voor jouw team betekenen.

Het is onze taak om jouw finance team te leren kennen en de juiste persoon op de juiste plaats te vinden. De intake, screening en interviews vooraf, alsook de opvolging en bijsturing tijdens het project nemen we voor onze rekening. Zo hoef jij je enkel te focussen op wat belangrijk is: de continuïteit van je financieel departement.

Consultants web

Deze collega's zijn binnenkort beschikbaar

Junior Controlling

Jens heeft een brede interesse. Zijn analytische mindset bleek al een troef binnen Credit Control, O2C en Credit Analyses. Hij kan financiële gegevens goed communiceren en beoogt dan ook een ervaring als (Business) Controller.

Beschikbaar vanaf 9 mei

Controlling

Eric is een ijzersterke Business Controller die zeer sterk analytisch ingesteld is. Zoek jij een financial die van alle markten thuis is en die overweg kan met verschillende financiële systemen? Dan zou dit wel eens de perfecte match kunnen zijn.

Beschikbaar vanaf 16 mei

Let's meet?

Naast zijn persoonlijke aanpak en transparante communicatie kan Greg terugkijken op een jarenlange ervaring in rekrutering en finance. Als je het ons vraagt, dé ideale ingrediënten voor Ufinity's referentie in finance, HR en consultancy!

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Onze finance professionals