Voor een tijdelijke vervanging of een onmiddellijke versterking op jouw financieel departement, een langdurige afwezigheid van één van je medewerkers, een toename van de werkdruk of een implementatietraject of reorganisatie, kan je rekenen op onze eigen finance consultants
(op payroll) en/of een vaste selectie freelancers.

Als je financieel departement nood heeft aan een tijdelijke versterking, wil je dat die oplossing snel, efficiënt en vooral flexibel is. Net daarom is er ons netwerk van ervaren professionals die er bewust voor kiezen om tijdelijke opdrachten in finance te volbrengen. Zo functioneren zij het best & kunnen zij de grootste toegevoegde waarde voor jouw team betekenen.

Het is onze taak om jouw finance team te leren kennen en de juiste persoon op de juiste plaats te vinden. De intake, screening en interviews vooraf, alsook de opvolging en bijsturing tijdens het project nemen we voor onze rekening. Zo hoef jij je enkel te focussen op wat belangrijk is: de continuïteit van je financieel departement.

Ufinity collega's

Deze consultants zijn binnenkort beschikbaar

Deze young-potential heeft een master Handelsingenieur en heeft reeds een jaar gewerkt als private equity en M&A analyst. Mats ambieert een project als junior controller.

Beschikbaar vanaf 25 januari

Elvedin is eerder een rustig persoon. Een vriendelijke jongeman die op zoek is naar een leuke uitdaging en een bepaalde groei in de boekhouding.

Beschikbaar vanaf 25 januari

Deze financial is een ervaren en geëngageerde consultant met veel expertise in accounting en tax. Hij kijkt ernaar uit om de stap naar (junior) controlling te zetten.

Beschikbaar vanaf 1 februari

Pasfoto Matheus

Matheus heeft 3 jaar ervaring in audit en gaat nu bewust voor een carrière als finance consultant in accounting en/of controlling.

Beschikbaar vanaf 27 februari

Let's meet?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Onze finance professionals