Voor een tijdelijke vervanging of een onmiddellijke versterking op jouw financieel departement, een langdurige afwezigheid van één van je medewerkers, een toename van de werkdruk of een implementatietraject of reorganisatie, kan je rekenen op onze eigen finance consultants
(op payroll) en/of een vaste selectie freelancers.

Als je financieel departement nood heeft aan een tijdelijke versterking, wil je dat die oplossing snel, efficiënt en vooral flexibel is. Net daarom is er ons netwerk van ervaren professionals die er bewust voor kiezen om tijdelijke opdrachten in finance te volbrengen. Zo functioneren zij het best & kunnen zij de grootste toegevoegde waarde voor jouw team betekenen.

Het is onze taak om jouw finance team te leren kennen en de juiste persoon op de juiste plaats te vinden. De intake, screening en interviews vooraf, alsook de opvolging en bijsturing tijdens het project nemen we voor onze rekening. Zo hoef jij je enkel te focussen op wat belangrijk is: de continuïteit van je financieel departement.

Ufinity collega's

Deze consultants zijn binnenkort beschikbaar

Timor

Timor heeft een Bachelor Bedrijfsmanagement. Hij is eerder een stillere maar zeer hardwerkende persoon. Hij gaat gestructureerd en doelgericht te werk en  wilt graag uitgroeien tot iemand met een bepaalde expertise en verantwoordelijkheid.

Beschikbaar vanaf 3 juli.

Pasfoto Kenny

Kenny is iemand die zeer sociaal is. Hij heeft een goede ervaring als Credit Controller en wilt zich hier verder in verdiepen. Hij werkt al enkele jaren als consultant, dus kan zich ondertussen vlot inwerken en aanpassen aan verschillende omgevingen en systemen.

Beschikbaar vanaf 1 augustus.

Pasfoto Cindy

Cindy is een zeer gemotiveerde jonge dame. Als junior finance consultant is ze leergierig en werkt ze graag in teamverband. Je kan rekenen op een mature en dynamische ingesteldheid en een collega die service hoog in het vaandel draagt.

Beschikbaar vanaf 1 augustus.

Avatar consultants

Oumaima heeft een diploma Bachelor Vastgoed en is momenteel bezig aan een Master Bedrijfsmanagement. Ze combineert haar studies met een job als finance consultant. Momenteel doet ze een project als hulpboekhouder bij één van onze klanten.

Beschikbaar vanaf 11 augustus.

Let's meet?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Onze finance professionals