Voor een tijdelijke vervanging of een onmiddellijke versterking op jouw financieel departement, een langdurige afwezigheid van één van je medewerkers, een toename van de werkdruk of een implementatietraject of reorganisatie, kan je rekenen op onze eigen finance consultants
(op payroll) en/of een vaste selectie freelancers.

Als je financieel departement nood heeft aan een tijdelijke versterking, wil je dat die oplossing snel, efficiënt en vooral flexibel is. Net daarom is er ons netwerk van ervaren professionals die er bewust voor kiezen om tijdelijke opdrachten in finance te volbrengen. Zo functioneren zij het best & kunnen zij de grootste toegevoegde waarde voor jouw team betekenen.

Het is onze taak om jouw finance team te leren kennen en de juiste persoon op de juiste plaats te vinden. De intake, screening en interviews vooraf, alsook de opvolging en bijsturing tijdens het project nemen we voor onze rekening. Zo hoef jij je enkel te focussen op wat belangrijk is: de continuïteit van je financieel departement.

Deze consultants zijn binnenkort beschikbaar

Kenny is een echte doener & doorzetter. Hij heeft een goede ervaring als Credit Controller en wilt zich hier verder in verdiepen.

Kenny is zeer sociaal en werkt al enkele jaren als consultant, waardoor hij zich vlot kan inwerken en aanpassen aan verschillende omgevingen en systemen.

Beschikbaar vanaf 1 juli.

Job is een vlotte jongeman die sinds juni 2023 zijn diploma Master Handelswetenschappen op zak heeft. Hij heeft een mature ingesteldheid en is gebeten om veel bij te leren op korte tijd en wil graag zijn eerste stappen binnen finance zetten en ambieert op termijn een analytische functie.

Beschikbaar vanaf 1 juli.

Let's meet?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Een vat vol ervaringen, dat is Inge. Daarnaast is ze ook enorm sympathiek en professioneel. Dag voor dag gaat ze ervoor om haar functie als Business Manager vol energie uit te oefenen. Kortom ze is de perfecte match met team Ufinity.

Leer mij kennen

Onze finance professionals