Voor finance professionals

Op zoek naar een vaste of tijdelijke job in finance? Of wil je liever aan de slag als finance consultant of freelancer? Hou je graag de vinger aan de pols wat je carrière in finance, het niveau van je soft & hard skills én je specialisaties betreft? Ufinity zorgt voor een sterk netwerk om je carrière vorm te geven, gecombineerd met de nodige training & coaching.

“The sky has no limits, neither should you.”Usain Bolt

Onze aanpak

Wil je als finance consultant werken, op onze payroll of als freelancer? Dan kies je bewust voor afwisseling in allerlei finance projecten & zet je je tanden in reorganisaties of complexe implementatietrajecten.

Ben je op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als boekhouder, controller, auditor, analist, teamleader finance of een functie op c-level? We zoeken graag met je mee naar jouw nieuwe droomjob.

Ben je pasafgestudeerd of junior in finance en wil je graag als consultant aan de slag? Via ons betaald traineeship maak je kennis met het financieel departement van A tot Z en groei je uit tot junior finance consultant.

Wil je je als finance professional blijven ontwikkelen op vlak van people-, technische en/of IT-skills?
Dan kan je rekenen op onze open opleidingen voor en door financials en opleidingstrajecten op maat.

Als finance consultant met de nodige technische bagage, staan efficiëntie en ROI hoog op je agenda als het gaat over optimalisatie van processen & systemen op het financieel departement.

Recente jobs