Op zoek naar een job als finance consultant?

Wil je als finance consultant werken, op onze payroll of als freelancer? Kies je bewust voor afwisseling in allerlei finance projecten & zet je met plezier je tanden in complexe reorganisatie- of implementatietrajecten?

Dan kan je rekenen op de expertise van onze collega Lien. Met haar kennis en ervaring weet ze steeds het juiste project te matchen met jouw behoeften.

Jij, als finance consultant, bent een flexibele & efficiënt inzetbare kracht op een financieel department. Operationeel sterk, gespecialiseerd en vooral een echte doorzetter. Je kiest er bewust voor om tijdelijke opdrachten in finance te volbrengen. Op die manier functioneer jij het best & kan je de grootste toegevoegde waarde bieden voor het team.

Het is onze taak om ons netwerk up-to-date te houden en uit te breiden, zodat jij de meest uitdagende projecten voorgeschoteld krijgt. Wij verzorgen de contacten met de bedrijven en brengen jou met hen in contact als we merken dat jij de ideale consultant voor het project bent.

Wat mag je verwachten van je sollicitatie?

sollicitatieproces consulting

Nieuw finance project? Yes please!

Loopt je project binnenkort af? Dan gaan wij proactief op zoek naar een vervolgproject. Of wil je je eerste stappen gaan in het consultancy-landschap zetten, maar kan je handvaten gebruiken? Laat het ons weten!

Een vat vol ervaringen, dat is Inge. Daarnaast is ze ook enorm sympathiek en professioneel. Dag voor dag gaat ze ervoor om haar functie als Business Manager vol energie uit te oefenen. Kortom ze is de perfecte match met team Ufinity.

Leer mij kennen

Recente projecten