Hamza blikt terug op zijn project bij DEME

Nieuws

Let’s go back in time! Na enkele maanden rondde Hamza zijn project als AP/AR van drie entiteiten bij DEME succesvol af. Tijdens zijn project was hij verantwoordelijk voor drie entiteiten, twee in Duitsland en een in het Verenigd Koninkrijk. Hamza blikt hieronder kort terug op zijn project, zijn groeicurve en de rol van Ufinity.

Naam consultant
Hamza Tahiraj

Naam klant
DEME

Start- en einddatum project
02/05/2022 – 16/07/2022

Taakomschrijving project
AP/AR van drie entiteiten

Het project

“De voertaal van het project was Engels omdat het een internationaal bedrijf is. Dit vond ik ontzettend interessant. Ook de boekhouding omdat deze gebaseerd is op het reglement van het land waar de entiteiten gevestigd zijn. Daarnaast werd er ook met verschillende programma’s gewerkt, wat ook mijn aandacht trok.”

“Het aantal personen waarmee ik gewerkt heb was beperkt en alles ging online, de meetings, besprekingen… Hoewel alles via Teams verliep en het fysieke contact met de collega’s beperkt was, had ik al snel een goede band met deze personen kunnen opbouwen.”

“Ik ben zelf iemand die graag wat meer vragen stelt om alles sneller onder de knie te hebben. Bij DEME was mijn manager blij dat ik iets meer durfde te vragen. Ze waren open en bereid om de nodige toelichting te geven.”

Groeicurve

“Het contact verliep allemaal in het Engels. Het heeft mijn taalvaardigheid heel positief bevorderd. Een internationale werkomgeving gaf me de mogelijkheid om vanuit andere standpunten naar de verschillende bedrijfsaspecten te kijken. Dat heeft mij verreikt in kennis en persoonlijkheid.”

De rol van Ufinity

“Ik kon steeds terecht bij Ufinity indien dit nodig was. Ufinity is een familiaal bedrijf waarin je al je zorgen en problemen kan delen, hier feedback over krijgen en samen zoeken naar een oplossing. Ik aarzel niet om problemen te bespreken.”

Ook zin gekregen in een job als consultant?

Dan vertelt onze collega Lien jou daar heel graag meer over. We zijn namelijk steeds op zoek naar extra collega’s zoals Kenny. Dat kan als pasafgestudeerde, door te starten in ons ufinitYoungster-traject; of als junior, medior of senior consultant, zowel via een vast contract bij Ufinity of als freelancer met jouw eigen vennootschap.

Je kan Ine bereiken via de contactgegevens rechts. Tot binnenkort?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen