Wat als… jouw financiële afdeling eerste keuze is bij jong talent?

Nieuws

Wanted: jong financieel talent! Zo gezegd, zo gedaan. Begin 2018 startten we met een nieuw initiatief: de UfinitYoungsters. Op korte tijd is het uitgegroeid tot een succes, wat maakt dat we meer dan ooit op zoek zijn naar “partnerbedrijven”.  Ons allereerste partnerbedrijf was – en is nog steeds – De Cronos Groep. Intussen sloten onder meer AKKA Technologies, SD Worx, Het Poetsbureau, VF Europe en Securitas enthousiast aan.

Maar wat als… ook jouw financiële afdeling dé trekpleister werd voor Youngsters?

Een 'partnerbedrijf': what's in a name?

Partnerbedrijven zijn bedrijven die een traineeship bieden aan jong financieel talent voor een periode van een bespreekbaar aantal maanden op de financiële afdeling van jouw bedrijf. Je neemt de rol van peter of meter op en zet de Youngster vanaf dag één actief in. Zo leert hij/zij stapsgewijs de volledige financiële afdeling van jouw bedrijf kennen.

Onze ufinitYoungsters vallen onder de noemer “jong financieel talent”, omdat het pasafgestudeerden zijn met een Bachelor of Master in finance, accountancy, economie… Het zijn ijverige professionals die bewust kiezen voor een gevarieerde en projectmatige uitdaging met finance als centrale factor.

Het resultaat? Een win-win-situatie voor beide partijen

Voor jou als partnerbedrijf

  • Je komt in contact met jong financieel talent dat doorgaans moeilijk te vinden is.
  • In ruil voor opleiding en opvolging, kan je tijdelijk taken uit handen geven.
  • Gedurende het traineeship betaal je een voordeelprijs.
  • We zorgen voor employer branding van jouw financieel departement door het mee te nemen in onze communicatie via campus recruitmentacties, social media, blogs…
  • Je geniet de optie om de Youngster op de eigen payroll over te nemen als blijkt dat de klik er is.

Voor jong financieel talent

  • Als Youngster word je ondergedompeld in allerlei trainingen via ufinity: fiscaliteit, analyse, Excel, soft skills, businessanalyse, procesmanagement…
  • Een Youngster leert een financiële afdeling kennen van A tot Z.
  • Ook krijgt een Youngster een duidelijker beeld van wat het betekent om te werken op een financiële afdeling.
  • Wat sluit het meest aan bij de eigen interesses van de Youngster? Accounting, controlling, credit, compliance, M&A…? Op die vragen krijgt hij/zij ook een antwoord.

Het kostenplaatje

Afhankelijk van de duur van het traineeship, gelden andere voorwaarden. We kijken daarbij naar een standaardperiode van 6 maanden of 12 maanden.

En als het écht klikt?

youngster

Als blijkt dat een vaste indiensttreding van onze Youngster bij jouw bedrijf de beste optie is voor beide partijen, dan zullen we daarover spreken. Ook daar gelden voorwaarden die samenhangen met de duurtijd van het traineeship.

Je kan er alles over lezen in de brochure die je kan downloaden via onderstaande knop.

Maak kennis met beschikbare Youngsters

Jonas | Vlaams-Brabant

Master Handelswetenschappen
Gedreven, geëngageerd en flexibel
Excel

Dario | Antwerpen

Master
Internationaal Zakenwezen
Enthousiast, analytisch en leergierig
Excel, Tableau

Stijn | Waasland

Master Handelswetenschappen
Doorzetter, organisatietalent
Excel, SAP, SPSS, Stata en Tableau

Interesse of vragen? Contacteer Annelies of Lien!

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen