Traineeships

Voor een future-proof finance team met digital insights, analytische vaardigheden en een objectieve helicopterview, kan je rekenen op onze young potentials, ook wel youngsters genoemd.

Om je financieel team up & running te houden, zijn frisse, nieuwe inzichten noodzakelijk. Daarom zijn er onze ufinitYoungsters: pasafgestudeerden met een diploma in een financiële richting.

Ons jong talent is leergierig & enorm open-minded. Ze beschikken over de competenties die nodig zijn in de 21ste eeuw. Wij – langs onze kant – zorgen voor de match, de opvolging en nemen hun training & coaching voor onze rekening.

traineeships

Een 'partnerbedrijf': what's in a name?

Consultants

Partnerbedrijven zijn bedrijven die een traineeship bieden aan jong financieel talent voor een periode van een bespreekbaar aantal maanden op de financiële afdeling van jouw bedrijf. Je neemt de rol van peter of meter op en zet de Youngster vanaf dag één actief in. Zo leert hij/zij stapsgewijs de volledige financiële afdeling van jouw bedrijf kennen.

Onze ufinitYoungsters vallen onder de noemer “jong financieel talent”, omdat het pasafgestudeerden zijn met een Bachelor of Master in finance, accountancy, economie… Het zijn ijverige professionals die bewust kiezen voor een gevarieerde en projectmatige uitdaging met finance als centrale factor.

Het resultaat? Een win-win-situatie voor beide partijen

Voor jou als partnerbedrijf

  • Je komt in contact met jong financieel talent dat doorgaans moeilijk te vinden is.
  • In ruil voor opleiding en opvolging, kan je tijdelijke taken uit handen geven.
  • Gedurende het traineeship betaal je een voordeelprijs.
  • We zorgen voor employer branding van jouw financieel departement door het mee te nemen in onze communicatie via campus recruitmentacties, social media, blogs…
  • Je geniet de optie om de Youngster op de eigen payroll over te nemen als blijkt dat de klik er is.

Voor jong financieel talent

  • Als Youngster word je ondergedompeld in allerlei trainingen via Ufinity: fiscaliteit, analyse, Excel, soft skills, businessanalyse, procesmanagement…
  • Een Youngster leert een financiële afdeling kennen van A tot Z.
  • Ook krijgt een Youngster een duidelijker beeld van wat het betekent om te werken op een financiële afdeling.
  • Wat sluit het meest aan bij de eigen interesses van de Youngster? Accounting, controlling, credit, compliance, M&A…? Op die vragen krijgt hij/zij ook een antwoord.

Meer weten?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Beschikbare finance professionals