Traineeships

Voor een future-proof finance team met digital insights, analytische vaardigheden en een objectieve helicopterview, kan je rekenen op onze young potentials, ook wel youngsters genoemd.

5 personen die poseren voor een foto

Om je financieel team up & running te houden, zijn frisse, nieuwe inzichten noodzakelijk. Daarom zijn er onze ufinitYoungsters: pasafgestudeerden met een diploma in een financiële richting.

Ons jong talent is leergierig & enorm open-minded. Ze beschikken over de competenties die nodig zijn in de 21ste eeuw. Wij – langs onze kant – zorgen voor de match, de opvolging en nemen hun training & coaching voor onze rekening.

Meer weten?

Kristof is sinds 2010 actief in business development. Door de jaren heen groeide zijn interesse voor finance & cijfers. Zo is hij er in geslaagd om een sterk netwerk van financials op te bouwen. Hij streeft steeds naar een win-winsituatie, met oog voor de langere termijn.

Leer mij kennen

Referentie AKKA Technologies

Tom Van der Auwera | Hoofd interne audit @AKKA Technologies

“Er werkt al enkele maanden een net afgestudeerde young potential bij ons. Britt moest eerst ons dagelijkse cashmanagement op de treasury-afdeling mee in goede banen leiden.”

“Vandaag werkt ze internationaal mee in onze interne auditafdeling. Deze werkwijze past perfect in onze cultuur. Ons bedrijf focust op het stimuleren van jongeren, zodat ze initiatief nemen en groeien in hun rol.”

Beschikbare finance professionals