Kenny blikt terug op zijn project bij Reynaers Aluminium

Nieuws

Let’s go back in time! Na enkele maanden rondde Kenny zijn project als Credit Controller bij Reynaers Aluminium succesvol af. Tijdens zijn project was hij verantwoordelijk voor de opvolging van debiteuren, kredietverzekeringen en claims. Kenny blikt hieronder kort terug op zijn project, zijn groeicurve en de rol van Ufinity.

Naam consultant
Kenny Senepart

Naam klant
Reynaers Aluminium

Start- en einddatum project
1/05/23 – 31/07/23

Taakomschrijving project
Credit controller: de opvolging van debiteuren, kredietverzekeringen & claims.

Het project

“Er zijn nieuwe zaken aan te pas gekomen die ik interessant vond. Ik had bijvoorbeeld nog niet met letters of credit en bankgaranties gewerkt. Deze kwamen ruimschoots aan bod. Door de vele jaren ervaring in het team heb ik hier uitgebreid aan mogen meewerken en nieuwe kennis over vergaard.”

“Er was vanaf het begin een klik zowel op professioneel als persoonlijk vlak. De communicatie verliep vlot en op een luchtige manier. Verder zijn we met verschillende collega’s ook een aantal keer gaan padellen en een hapje gaan eten 😊”

“Ik kon met mijn vragen altijd terecht bij Christof, de Credit Manager die zich persoonlijk met mijn opleiding bezighield, waardoor het makkelijk was om snel (het juiste) antwoord op alle vragen te krijgen.”

Groeicurve

“Van elk project probeer ik iets op te steken, hier was het voornamelijk mijn punctualiteit die op proef werd gesteld. Je moest op veel verschillende locaties de juiste input geven en ook een hele checklist overlopen. En zoals daarnet vermeld, waren Letter of Credit en Bankgaranties nieuw voor mij en ben ik ook veel dieper ingegaan op kredietverzekeringen en claims.”

De rol van Ufinity

“Zoals steeds kon ik altijd terecht bij Ufinity met mijn vragen, maar aangezien het een tamelijk kort project was en het vlot liep, was er niet zoveel nood aan opvolging. Ik kreeg echter wel op het gepaste moment een telefoontje met de vraag “hoe is het met Kenny” 😊”

Ook zin gekregen in een job als consultant?

Dan vertelt onze collega Lien jou daar heel graag meer over. We zijn namelijk steeds op zoek naar extra collega’s zoals Kenny. Dat kan als pasafgestudeerde, door te starten in ons ufinitYoungster-traject; of als junior, medior of senior consultant, zowel via een vast contract bij Ufinity of als freelancer met jouw eigen vennootschap.

Je kan Ine bereiken via de contactgegevens rechts. Tot binnenkort?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen