Matheus blikt terug op zijn project bij ISS

Nieuws

Laten we terugblikken. Enkele weken geleden rondde Matheus zijn project bij ISS Benelux succesvol af. Meer dan een jaar werkte hij als Interne Auditor en Risk Manager voor ISS. Tijdens zijn project was hij verantwoordelijk voor verschillende audits, opvolging van de actieplannen en uitvoeren van risk assessments over alle departementen. Matheus blikt terug op zijn project, zijn groeicurve en de rol van Ufinity.

Naam consultant
Matheus Younan

Naam klant
ISS Benelux

Start- en einddatum project
06/10/2021 – 24/02/2023

Taakomschrijving project
Interne Auditor & Risk Manager voor ISS Benelux

Het project

“Wat ik interessant vond aan de functie was het vinden van oplossingen voor lang openstaande auditobservaties, uitleg en advies verlenen aan de verschillende process owners over de interpretatie van Group policies en de beste aanpak voor de implementatie hiervan. Daarnaast was mijn interesse ook terug te vinden in het adviseren van Procurement bij de selectie van onderaannemers.”

“Mijn band met mijn andere collega’s was heel goed. Iedereen was steeds bereid om mee te werken ondanks hun drukke schema’s. Zij konden ook steeds bij mij terecht met de problemen die zij ondervonden, inzake inefficiënties in de processen, vastgestelde risico’s, non compliances en de interpretaties van nieuwe policies. Over het algemeen was iedereen heel open. Hierdoor kon ik hen ook helpen door hun problemen door te communiceren naar de juiste contactpersonen (en eventueel naar de CFO’s indien nodig). Als interne auditor kom je namelijk met heel veel verschillende personen in contact, waardoor ik ook soms het aanspreekpunt was om de juiste contactpersoon te vinden.”

“Ik had een zeer fijn gevoel bij ISS Benelux en had altijd het gevoel dat ik bij hen terecht kon met mijn vragen. Ze waren altijd bereid om te helpen. Ook vanuit de Group was er veel steun.”

Groeicurve

“Door dagelijks in gesprek te gaan met verschillende personen, van verschillende departementen, uit verschillende landen, betreffende verschillende processen, heb ik heel wat nieuwe inzichten gekregen en kennis opgedaan. Deze nieuwe ervaringen kan ik zeker naar de toekomst toe gebruiken, om procesoptimalisaties voor te stellen en advies te verlenen. Daarnaast is mijn Frans ook wat verbeterd, wat handig kan zijn voor toekomstige projecten.”

“Ik heb op mijn project geleerd hoe ik een goede bemiddelaar kan zijn, door mij in de schoenen te zetten van alle betrokken partijen om zo tot actieplannen te komen waar iedereen mee akkoord kon gaan. Hierdoor heb ik ook nieuwe perspectieven gekregen.”

“Ik heb het gevoel dat ik aan zelfvertrouwen gewonnen heb, mede dankzij de positieve feedback die ik van mijn collega’s heb ontvangen.”

De rol van Ufinity

“Ik kon altijd bij hen terecht met mijn vragen en kreeg er meteen een antwoord op. Ik ben dan ook heel tevreden van de opvolging van Ufinity.”

Ook zin gekregen in een job als consultant?

Dan vertelt onze collega Lien jou daar heel graag meer over. We zijn namelijk steeds op zoek naar extra collega’s zoals Matheus. Dat kan als pasafgestudeerde, door te starten in ons ufinitYoungster-traject; of als junior, medior of senior consultant, zowel via een vast contract bij Ufinity of als freelancer met jouw eigen vennootschap.

Je kan Lien bereiken via de contactgegevens rechts. Tot binnenkort?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen