Wat Tarkastaja jou als financial kan leren

Nieuws

Tijdens Pukkelpop zijn we met velen misleid geweest door Tarkastaja: het Fins powerpopduo met een stevige hoek af en een grondige hekel aan social media. Zij openden Pukkelpop 2023 op zaterdag, als cover-up voor niemand minder dan Clouseau. Jawel: Clouseau op het podium van Pukkelpop 2023!

En als ik de aanwezigen daar mag geloven, hoorde dit optreden bij hun top vijf van een heel weekend Pukkelpop. Om maar te zeggen: hoedje af voor de broers Wauters, maar een gigantisch voorbeeld hoe een band zoals Clouseau, meer dan 25 jaar op de planken, ook zijn doelgroep nog steeds kan uitbreiden.

Geweldig dat zij met Tarkastaja zelfs in de Afrekening van Studio Brussel staan! Legde jij ooit al de link tussen Clouseau & StuBru? Mijn inziens durven ze Clouseau niet te draaien, maar wijdt StuBru het aan het genre van muziek.

Mijn conclusie? Je bent nooit te oud, te traditioneel of te laat om:

  • je omgeving uit te blijven breiden;
  • je horizon te blijven verbreden;
  • en vooral: jouw (technische) competenties te blijven ontwikkelen!
Tarkastaja

Ufinity als jouw Tarkastaja?

Vanuit Ufinity ontfermen we ons met veel plezier over met het (her)opvoeden van bedrijven op vlak van het uitdunnen van transactionele taken (bv via robotisering) en het invoeren van digitalisering om het strakke tempo bij te houden, in combinatie met een goed zicht op de competenties en ingesteldheid bij professionals.

Ondertussen kan jij je als finance professional al buigen over deze vraagstukken:

  1. Als je jouw horizon wil verruimen en interesse hebt in een functie als financieel consultant, waarbij jij diverse bedrijven kunt servicen als financieel consultant en dat binnen diverse processen zoals AP, FP&A en Consolidatie, neem dan contact op met onze HR Coördinator, Lien.
  2. Als je jouw horizon wil verruimen en interesse hebt in onze portefeuille van vaste functies bij klanten, dan staat onze collega Eva je met veel plezier te woord.
  3. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om als freelancer in finance met Ufinity samen te werken op projectbasis? Dan ben je bij Inge aan het juiste adres.
  4. Als je op dit moment goed zit, maar dit najaar wel alvast wil aangrijpen om je technische skills aan te scherpen, dan hebben wij nog een interessant trainingsaanbod voor jou in petto, waar Dominique je over kan vertellen:

Hopelijk zien we jou binnenkort verschijnen, hetzij tijdens een kennismakingsgesprek, hetzij tijdens een van onze opleidingen?

Met Tarkastajaanse groeten,
Ine

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Een gedreven Recruiter met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: betrokken, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen

Een vat vol ervaringen, dat is Inge. Daarnaast is ze ook enorm sympathiek en professioneel. Dag voor dag gaat ze ervoor om haar functie als Business Manager vol energie uit te oefenen. Kortom ze is de perfecte match met team Ufinity.

Leer mij kennen

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen