Stijn blikt terug op zijn project bij Zespri

Nieuws

Let’s take a trip down memory lane. Enkele weken geleden rondde Stijn zijn project als Accounts Payable Assistant bij Zespri succesvol af. Tijdens zijn project was hij verantwoordelijk voor het inscannen en inboeken van (fruit)facturen, het juist inzetten van de vendor master data in SAP, opvolging van reminders,… Stijn blikt hieronder kort terug op zijn project, zijn groeicurve en de rol van Ufinity.

Naam consultant
Stijn Tack

Naam klant
Zespri

Start- en einddatum project
13/09/2021 – 30/09/2022

Taakomschrijving project
Accounts Payable Assistant

Het project

“De manier waarop de internationale organisatie gestructureerd – of op sommige domeinen net niet gestructureerd – is, maakte het project heel uitdagend en interessant.”

“Bovendien heb ik de transitie naar SAP S/4 HANA kunnen ervaren tijdens mijn project. De impact daarvan op de hele organisatie (mensen en werkverdeling) was enorm.”

“Ik werkte er ook samen met een heel fijne groep collega’s. Zo wist ik steeds dat ik bij iedereen terecht kon met mijn vragen en een back-up had waar nodig.”

Groeicurve

“Dankzij de verschillende systemen die Zespri gebruikt en de systeemtransitie ken ik nu veel beter de structuur van een organisatie. Zo heb ik geleerd welke taken er allemaal komen kijken bij een financiële afdeling en wat daarvoor nodig is om binnen een bepaalde termijn te rapporteren.”

“Bovendien heb ik veel opgestoken over (de interactie tussen) systemen. En dan bedoel ik vooral wat de mogelijkheden of beperkingen van deze systemen kunnen zijn. De volgende consultant opleiden was daarbovenop een leuke en leerrijke ervaring.”

De rol van Ufinity

“Na verloop van tijd kwam ik een beetje vast te zitten in mijn takenpakket. Dan heb ik ook samen met Zespri en Ufinity besloten om het project te beëindigen en een volgende opdracht te starten. Zoals eerder gezegd, heb ik dan wel de opleiding van de opvolger op mij genomen. Dit zodat we er alle twee van konden leren.”

Ook zin gekregen in een job als consultant?

Dan vertelt onze collega Lien jou daar heel graag meer over. We zijn namelijk steeds op zoek naar extra collega’s zoals Kenny. Dat kan als pasafgestudeerde, door te starten in ons ufinitYoungster-traject; of als junior, medior of senior consultant, zowel via een vast contract bij Ufinity of als freelancer met jouw eigen vennootschap.

Je kan Ine bereiken via de contactgegevens rechts. Tot binnenkort?

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen