Throwback | Dit was FINfuture 2021

Nieuws

Op deze pagina doen we een throwback naar de lunchsessies. 

FINfuture geeft een alleszeggende naam aan de finance- & digitaliseringsbeurs van Ufinity, die dit jaar al aan haar vierde editie toe was. Wat begon als een beurs voor de kmo-zaakvoerder die meer te weten wilde komen over automatisering- en digitaliseringoplossingen, als initiatief van onze business unit &Robin, groeide op enkele jaren tijd uit tot een grootschalig digitaliseringevent met focus op financiële processen.

Kortom: FINfuture is hét go-to event voor iedere CFO, finance professional of managing partner met oog voor innovatie & people, die plant het financieel proces (deels) te gaan automatiseren.

Kon je er dit jaar niet bij zijn? Herbekijk dan hier het overzicht van de aanwezige partners & de keynote van Dirk De Wachter.

Throwback naar de lunchsessies

Bright Analytics

Dynatos

Seefo

Roborana

Emasphere

Eezee Beopen

At Once

Toco

Comandi

Blue Octopus

Board

Optiminds

Cronos Invest

Polaris

Numlix

Unpaid

Mail To Pay

Throwback naar de keynote van Dirk De Wachter

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen