Rutger | Van ufinitYoungster tot Management Reporting Assistant

Referentie

Vaak is het voor pasafgestudeerden moeilijk te kiezen wat voor job ze exact willen doen. De keuzemogelijkheden zijn enorm, en dat is ook binnen de financiële wereld niet anders. Om je een stapje verder te helpen laten wij Rutger, een voormalig UfinitYoungster aan het woord. “Het UfinitYoungster-traject is de ideale manier om als young potential te ontdekken welke domeinen binnen finance je interesseren.”

‘Doordat je als consultant projecten kan doen bij verschillende bedrijven, leer je werken met verschillende ERP-systemen, en kom je in contact met meerdere bedrijfsculturen. Daardoor leer je op korte tijd enorm veel bij,’ aldus Rutger De Ryck, voormalig UfinitYoungster. Dankzij het traject is deze young potential momenteel vast in dienst op de finance-afdeling van ISS World. ‘Doordat de klik er tussen ISS en mezelf langs beide kanten was, zag ik een vaste indiensttreding wel zitten.’

Opvolging en ondersteuning

Voor pasafgestudeerden staan begeleiding en opvolging hoog op hun behoeftelijstje. ‘Het meest positieve aan een werknemer zijn van Ufinity is het feit dat er echt wel naar jou gekeken wordt als persoon en niet als nummer. Je kan op eender welk moment en voor eender welke vragen terecht bij verschillende personen binnen Ufinity. Er wordt ook halfjaarlijks een evaluatiegesprek ingepland.’

Als starter is het ook belangrijk dat je tevreden bent met je taken, en hechten we belang aan de ondersteuning van de young potential. Die ondersteuning loopt breed uit: van het zoeken naar een geschikt project tot het verzorgen van de verloning. ‘Je krijgt een correcte vergoeding en extralegale voordelen die voor een pasafgestudeerde zeker niet slecht zijn,’ aldus Rutger.

Trainingen

Naast een goede opvolging is het ook belangrijk erop toe te zien dat de young potential groeit. Daarvoor worden maandelijkse trainingen aangeboden. ‘Deze trainingen zetten zowel in op vaardigheden die je kan toepassen bij je dagelijks werk, alsook persoonlijke vaardigheden om meer inzichten te krijgen in je sterktes en zwaktes.’

Spreekt de job van consultant je aan, maar heb je graag nog de begeleiding van je werkgever? Wie weet is ons UfinitYoungster-traject wel iets voor jou. Onze collega’s Kristof en Annelies luisteren graag!

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen