Op zoek naar een betaald traineeship in finance?

Ben je pasafgestudeerd of junior in finance en wil je graag als consultant aan de slag?

Dan kan je rekenen op ons traineeship voor young potentials. Je maakt kennis met het financieel departement van A tot Z en groeit uit tot junior finance consultant.

De finance wereld is breed, veranderlijk en daardoor ook enorm boeiend. Jij bent leergierig, digital native en hebt vooral heel veel goesting om erin te vliegen. Maar… als pasafgestudeerde in een financiële richting sta je tegelijkertijd ook voor de enorme uitdaging om het bedrijf en de functie te vinden die bij je past. Je wilt de juiste keuze maken & dat is allesbehalve gemakkelijk.

Daarom is er ons ufinitYoungsters-traineeship. Onder de vleugels van Ufinity kom je terecht bij een van onze partnerbedrijven. Daar maak je kennis met alles wat finance je te bieden heeft: accounting, treasury, controlling, credit en mogelijks ook audit en M&A. Zo kan je ontdekken in welk(e) topic(s) je graag verder wilt gaan als junior finance consultant.

traineeships
 • Young potential Laure

  "Ik had reeds 2 jaar werkervaring, maar wist nog niet goed wat ik wilde doen. Als consultant kom je bij verschillende bedrijven terecht en dat spreekt me enorm aan."

  Laure - Junior Finance Consultant @Ufinity
 • Het traineeship van Kelly

  "Mij sprak vooral de afwisseling aan. Doordat je bij verschillende bedrijven tewerkgesteld kan worden, doe je heel veel ervaring op & kan je je kennis in de breedte heel hard uitbouwen."

  Kelly - Junior Finance Consultant @Ufinity
 • Waarom Evy ufinitYoungster werd

  "De persoonlijke aanpak en het unieke traject deden mij kiezen voor Ufinity. Ze zetten een realistisch beeld neer van wat je kan verwachten van het traject van youngster tot consultant."

  Evy - Junior Finance Consultant @Ufinity
 • Britt bij AKKA Technologies

  "Enerzijds krijg je een hele mooie kans om te beginnen in een bekend bedrijf. Anderzijds krijg je toch ondersteuning, training & coaching van Ufinity. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen."

  Britt - Junior Finance Consultant @Ufinity
 • Lien als ufinitYoungster

  "Na mijn studies wist ik nog niet goed wist welke richting ik juist wilde uitgaan binnen finance. Via het ufinitYoungsters-traineeship krijg ik de kans om te ontdekken wat ik écht graag wil doen."

  Lien - Junior Finance Consultant @Ufinity

Een traineeship bij ISS

talent

Ons traineeship bij AKKA

Een traineeship bij SD Worx

samenwerking

Meer weten?

Wil je graag meer weten over ons traineeship of over de job van project consultant in het algemeen? Contacteer dan zeker onze collega Ine.

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen

Wat mag je verwachten van je sollicitatie?