De Cronos Groep | Snel de meerwaarde van een ufinitYoungster gezien

Referentie

UfinitYoungster… What’s the deal?

Tom De Smet en Peter De Heel werken beiden op de financiële dienst van de Cronos Groep. Momenteel ontfermen ze zich samen met het hele boekhoudteam over twee Youngsters van ufinity. Ze delen met ons hun ervaringen.

Onze ervaring

Tom De Smet: “Wij zijn heel tevreden van onze twee Youngsters. Vanaf dag één vonden ze hun plaats in de groep en als snel werd duidelijk hoe leergierig ze zijn. Doorheen de zes maanden die ze hier nu meedraaien zijn ze gegroeid van een pasafgestudeerde student tot een volwaardig dossierbeheerder. We hebben snel de meerwaarde van een ufinitYoungster gezien.”

Peter De Heel: “Ook ik ben zeer tevreden met de Youngsters die vandaag bij ons aan de slag zijn. We wisten op voorhand wat we konden verwachten van hun kunnen en kennis. Zoals Tom zei, zijn ze direct opgenomen in de groep en krijgen ze veel credibiliteit bij de collega’s. Momenteel doen ze volwaardig de boekhouding mee en hebben ze contact met onze klanten.”

Als ufinitYoungster

Tom De Smet: ”Het ufinitYoungster-programma kan veel voordelen hebben voor pasafgestudeerden. Je cv is quasi leeg en je weet vaak niet wat je wilt. Dat is bij Ufinity en de partnerbedrijven geen probleem. Je kan een bedrijf leren kennen en meedraaien op verschillende afdelingen terwijl je intern wordt opgeleid. De focus van het traineeship ligt dus niet op prestatie, maar op opleiding. Dat maakt het zo interessant.”

Peter De Heel: “Toen ikzelf startte werd me – zoals op vele plaatsen het geval is – veel begeleiding beloofd. In realiteit heeft iedereen het druk en sta je er in sommige gevallen toch al snel alleen voor. Bij het ufinitYoungster-traineeship loopt dat andres. Vanaf dag één word je persoonlijk begeleid en zie je meer dan ergens anders. Op die manier kan je er op korte termijn achter komen wat je graag doet of wat net niet.”

De rol van Ufinity

Tom De Smet: “Over de samenwerking met ufinity zijn wij ook heel tevreden. Het traineeship is ons echt realistisch voorgesteld. We wisten vanaf minuut één dat het ook de bedoeling was om de youngster zelf zaken bij te brengen. Verder is de communicatie altijd eerlijk en open verlopen en gebeurde de afstemming ook op regelmatige basis.

Peter De Heel: “ufinity is een bedrijf dat zijn kandidaten en dus ook hun Youngsters heel goed screent. Ze bieden altijd een jongere aan die veel motivatie en potentieel heeft en waar wij dus ook iets aan hebben. Bovendien kent ufinity ons en onze business heel goed. Ze weten dus perfect welke Youngster er op ons departement zou passen. Dit is voor ons heel belangrijk en dus zeker een groot pluspunt.”

logo cronos

Naam:
Tom de Smet & Peter de Heel

Functie:
De Cronos Groep

Service waar ufinity voor zorgde:
ufinitYoungster

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Als we Lien zouden moeten omschrijven in drie woorden, dan kiezen we voor professioneel, grappig en recht voor de raap. Na jarenlange ervaring in aftersales en business development, vervoegt ze nu ons team als Business Manager.

Leer mij kennen