Trendminer | De kwaliteit die Ufinity biedt, is voor mij ongezien

Referentie

CEO Bert Baeck van TrendMiner: “Voor onze scale-up was ik op zoek naar een heel polyvalent profiel. We zochten naar de combinatie van een Operational Lead (COO) en CFO, die toch ook hands-on genoeg was om controlling voor zijn rekening te nemen. In een bedrijf van 70 medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 30jaar ben je niet veel met een CFO die opereert vanuit een ivoren toren. We hadden iemand nodig die er niet vies van was om met twee voeten in de modder te staan. Ufinity wist een aantal zeer goede profielen aan te leveren waar zowel rekening gehouden werd met:

  • de cultuur van het bedrijf (jonge technologie & scale-up);
  • de fit met de jobinhoud en taakomschrijving;
  • de fit met mezelf. Deze persoon zou mijn rechterhand worden dus het moet niet alleen profesioneel klikken maar ook daarnaast als je een vertrouwensband wil opbouwen.

Op voorhand dacht ik dat het een mission impossible was, maar na zes weken doorlooptijd kwam ik tot een akkoord met de ideale kandidaat. Slechts enkele weken later was hij al volledig ingewerkt én door alle managementleden 100% aanvaard.

Na twee maanden moest ik onze nieuwe COO/CFO vertellen dat we niet zouden fundraisen maar dat we zouden opteren voor een acquisitietraject. De kennis en kunde die onze kersverse CFO aan de dag bracht was van onmetelijke waarde. Het was mijn laatste aanwerving binnen TrendMiner (stand-alone), maar het zal ook zeker de eerste persoon zijn die ik wil meenemen in mijn volgend avontuur.

Bedankt ufinity!”

Logo trendminer

Naam:
Bart Baeck

Functie:
CEO bij Trendminer

Service waar ufinity voor zorgde:
Recruitment