Recruitment

Voor je vaste aanwervingen van boekhouders, controllers, auditors, analisten, teamleaders finance tot en met c-level, kan je rekenen op ons sterk netwerk van finance professionals, onze kennis van de kandidatenmarkt en ons rekruteringsproces van start tot finish!

Jouw financieel team verdient de sterkste finance professionals. Daarvoor is inzicht in de noden, competenties en behoeften van je financieel team belangrijk. Dat kunnen we bekomen door een diepgaande screening van de huidige situatie via een intakegesprek, met vervolgens voldoende bagage op zak om echt op zoek te gaan naar die ideale match.

De arbeidsmarkt is de afgelopen jaren volledig geëvolueerd naar een kandidatenmarkt. Een groot netwerk van finance professionals is daardoor enorm in waarde toegenomen. Met Ufinity beschikken we over dat netwerk, opgebouwd doorheen de afgelopen tien jaar, gecombineerd met de nieuwe zoektechnieken die hun weg naar de markt vinden.

Een zoektocht in exclusiviteit

“Customers will never love the company until the employees love it first”
(S. Sinek)

Waarom?

In Vlaanderen zijn er momenteel 20.234 openstaande vacatures in controlling & accounting. En daar staat die van jou dus ook tussen! Onze vacatures staan ook online op die verschillende jobsites, maar bij exclusiviteit gaan we net dat stapje verder.

Veel meer dan een hype, is de kracht van employer branding een niet te ontkennen realiteit. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen de onderneming als merk ten opzichte van het financieel departement als merk. In het bijzonder aan die laatste kunnen we door middel van exclusiviteit een sterk gezicht geven.

Geïnteresseerde sollicitanten vinden het fijn om meteen inkijk te krijgen in het reilen en zeilen van het bedrijf waar de vacature open staat. En niet te vergeten: voor latent werkzoekenden verlaagt het de barrière om de stap richting een sollicitatie te zetten.

Hoe?

  • We communiceren met bedrijfslogo. Zo weet de sollicitant meteen over welk bedrijf het gaat en kan hij/zij op zoek gaan naar extra informatie om te voelen of de match er op bedrijfsniveau zou kunnen zijn.
  • We communiceren met namen. De collega’s waar jullie ideale match mee zal samenwerken worden benoemd. Zo maken we van de vacature een persoonlijk & tastbaar verhaal.
  • We geven je vacature volledige visibiliteit op sociale media. We schakelen onze sociale mediakanalen in om volledig in jouw bedrijfsjasje te communiceren. Dat kan zélfs aan de hand van video.

Your plus in partnerships

OhGreen logo

Chief Accountant

CAW logo

Finance Manager

Mediagenix logo

Tax & Treasury Officer

Signpost logo

Account Manager & Reporting Analyst

DEME logo

Financial Controller

Boortmalt logo

Business & Reporting Controller

Triginta logo

Accountant

And counting

...and counting

Maak kennis met Eva

Een gedreven Recruiter met het hart op de juiste plaats. Dat is Eva. Zichzelf zou ze omschrijven als: betrokken, zelfstandig en betrouwbaar met steeds een glimlach op het gezicht. Wij kunnen dit bij Ufinity alleen maar bevestigen!

Leer mij kennen