Training policy

Locatie

Een training bij Ufinity gaat steeds door in Kontich, op de Veldkant 13, tenzij anders vermeld.

Betaling

Betalen kan via factuur, maar kan ook net zo goed particulier naar je thuisadres gestuurd worden. Je zal pas toegelaten worden op de training als de betaling voldaan werd, of als je een betaalbewijs kan bezorgen van de geplande betaling.

Voorzieningen

Wordt er een erg praktisch topic aangehaald, zoals bv met Excel Power Pivots, dan vragen we je expliciet om je eigen laptop mee te brengen. Het kan daarbij nodig zijn een bepaald(e versie van een) programma, zoals Microsoft Office Excel te installeren. Wij voorzien een gastaccount op ons wifi-netwerk.

Annuleren

Ben je ingeschreven voor een training, maar kan je er jammer genoeg niet bij zijn? Annuleren kan steeds t.e.m. exact 1 week voor de training plaatsvindt. Schreef je je dus bijvoorbeeld in voor de training van donderdag 23 januari 2020, dan kan je kostenloos annuleren t.e.m. donderdag 16 januari 2020. Annuleer je niet op tijd? Dan blijft het oorspronkelijke factuur gewoon behouden.

Annuleren kan door een mailtje te sturen naar dominique.moolenaar@ufinity.be of door te bellen naar +32 474 70 74 99.

Annuleren GDPR

Tijdens het event kunnen er foto’s en/of video’s gemaakt worden die achteraf op alle Ufinity-socials gedeeld kunnen worden. Hierbij geeft u automatisch toestemming. Indien u daar niet mee akkoord gaat, laat het ons een dag voor het event weten.

Dominique is onze rots in de branding voor het betere ren-, spring-, vlieg- én duikwerk binnen Ufinity. Deze vrolijke, sportieve dame is het aanspreekpunt voor duizend en één zaken. Ze houdt dan ook van een uitdaging en is een krak in het bewaren van overzicht, zoveel is duidelijk!

Leer mij kennen