Procesoptimalisatie

Voor een goed geoliede machine van sterke finance professionals, processen die op elkaar zijn afgestemd en innoverende tools, kan je rekenen op een concrete, tastbare en efficiënte procesanalyse door onze functionele consultants.

Onze consultants beschikken over een financiële achtergrond en IT-technische bagage. Zo klopt de optelsom van finance, business en IT altijd. Tien jaar lang maakten we deel uit van de Cronos Groep, waardoor we met Ufinity een unieke positie innemen op het gebied van financiële systemen.

Ze gaan de uitdaging aan om van jouw financiële afdeling een geoliede machine te maken. Hoe we daarin samen te werk gaan?

procesoptimalisaties

Onze werkwijze

Stap 1: Intake

We starten met een uitgebreid gesprek; een analyse. Daarin bespreken we de korte- en langetermijnbehoeften van het bedrijf in kwestie en toetsen we die af aan de bestaande bedrijfsstrategie.

Stap 2: Doelstelling

We brengen eventuele bezorgdheden in kaart en definiëren concrete doelstellingen.

Stap 3: Analyse

We analyseren de werkmethodes en systemen van het financieel departement.

Stap 4: Strategie

We leggen de financiële processen en de doelen naast elkaar. Zo bepalen we de informatiebehoeften van alle stakeholders en maken we de juiste strategische keuzes.

Stap 5: Evaluatie

Afhankelijk van het resultaat van het afgelegde traject, heb je de mogelijkheid om verder te gaan met:

  • implementatie van de juiste financiële systemen
  • tijdelijke ondersteuning door consultants of freelancers
  • vaste aanwerving van nieuw financieel talent, overeenkomstig met de nieuwe verwachtingen binnen het team
  • training/coaching van de financiële afdeling

Meer weten?

Ine heeft een ruime ervaring in rekrutering en staffing van financiële en commerciële professionals en wordt door vele CFO's en CEO's erkend om haar transparante werking en open communicatie.

Leer mij kennen

Beschikbare finance professionals